Informatikai újdonságok az LCP Systems idei partnertalálkozóján

forrás Prim Online, 2004. október 7. 18:08
A Budapest Hajón tartotta 2004. évi szakmai rendezvényét és partnertalálkozóját a logisztikai informatikai megoldásokat és kéziszámítógépeket forgalmazó LCP Systems Kft. A rendezvényen megjelentek a forgalmazott termékek gyártóinak képviselői, és több újdonság is bemutatásra került.
Az LCP Systems az üzleti és a lakossági piacon egyaránt innovatív termékekkel van jelen. A társaság logisztikai piacon kínált megoldásai jelentősen bővültek, köszönhetően a Symbol Technologies Inc.-nel idén kötött stratégiai megállapodásnak. A Symbol a logisztikai informatikai rendszerek és eszközök területén a világ vezető szállítója. Vezeték nélküli, rádiófrekvenciás vonalkód-leolvasó eszközeit és teljes körű logisztikai megoldásait a világ minden táján a legkülönbözőbb méretű vállalkozások alkalmazzák logisztikai tevékenységük hatékonyságának növelésére.

A Symbol képviseletében Guy Timmers kelet-európai értékesítési képviselő ismertette a világcég fejlesztési irányait, megoldásaik új alkalmazási területeit. A Symbollal kötött, képzési programokat is magában foglaló partneri megállapodásnak köszönhetően az LCP Systems szakemberei tervezési, megvalósítási és karbantartási szolgáltatásokkal támogatják az általuk forgalmazott Symbol eszközöket és megoldásokat. Az LCP Systems által forgalmazott másik márka, a Baracoda mobil vonalkódolvasó eszközei szintén bemutatásra kerültek a partneri találkozón, és előadás hangzott el az LCP partnere által forgalmazott magyar raktárkezelő szoftverről, a RAMIR-rendszerről is.

Ismertetésre került a WiFi alapú vezetéknélküli internetezés, amelyet az LCP Systems sikeresen alkalmazott két nyári rendezvényen, a Sziget Fesztiválon és a Budapest Plázson.

Az LCP Systems a logisztikai megoldások kínálata mellett erős pozíciót szerzett a kéziszámítógépek (PDA) piacán. A kezdetben Mio Digiwalker márkájú PDA-kat forgalmazó társaság idén bővítette kínálatát további okostelefonokkal, azaz PDA-képességekkel felruházott telefonokkal, ezen belül is az AnexTek és az Xplore márkanevű termékekkel

"Új márkákat vezetünk be a lakossági piacra, és ez különleges feladatokat ró ránk" - mondta Hegedűs Viktor, az LCP Systems Kft. ügyvezetője. "A most bevezetendő okostelefonok vásárlói minden információt és kiegészítő szolgáltatást megkapnak ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználják ezeknek a készülékeknek az egészen kiváló tulajdonságait. A Mio Digiwalker PDA-készülékek esetében sikeresek voltak a támogató szolgáltatásaink, egyes elemeket továbbfejlesztettünk, így az okostelefonok esetében igen hasznos tapasztalatokat használtunk fel a háttérszolgáltatások kialakításánál." Az LCP Systems három cég - a Mio, az AnexTek és az Xplore - okostelefonjait forgalmazza a magyar piacon.

A Smartphone-ok mellett továbbra is forgalmazza a cég a Mio Digiwalker PDA-kat, köztük a beépített GPS-vevővel és navigációs szoftverrel rendelkező, felfrissített képességű Mio 168-ast, amely a hozzá vásárolható térképszoftverekkel együtt élményszerű, grafikusan megjelenített helymeghatározást és útvonaltervezést nyújt. A GPS-alapú navigációhoz alkalmas térképszoftverek új verziójáról Lukács Gellért, az AeroMap Kft. vezetője tartott előadást.

Az LCP Systems Kft. ez évi partneri rendezvényén 140-en vettek részt.
Kulcsszavak: LCP Systems Wi-Fi

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38