Djuice Nonstop - SMS korlátok nélkül

forrás Prim Online, 2004. október 11. 13:19
A professzionális SMS-ezőkre, az ösztönös üzenetírókra gondolva 2004. október 11-én különlegesen nagyvonalú szolgáltatást indít útjára a djuice. Az előfizetők havonta mindössze bruttó 3200 forint ellenében gyakorlatilag korlátlan számú szöveges üzenetet küldhetnek minden belföldi telefonszámra.
Október 11. után számlálatlanul küldhetik SMS-eiket azok a djuice ügyfelek, akik igénybe veszik a Pannon GSM önálló márkája által kínált egyedülálló lehetőséget, a djuice Nonstop szolgáltatást. A kártyás és számlás előfizetők számára egyaránt bruttó 3200 forintos havidíjért elérhető djuice Nonstop szolgáltatás minden további költség nélküli SMS-ezést biztosít a Pannon GSM hálózatán belül az egész hónapban. Azokra is gondolt a djuice, akiknek más belföldi szolgáltatónál is vannak barátai, ismerősei: a szolgáltatást igénylők havonta 500 ingyen üzenetet küldhetnek a magyarországi mobil és vezetékes hálózatokba.

A most bevezetésre kerülő djuice Nonstop SMS csomag a djuice indítása óta igényelhető költségcsökkentő szolgáltatás logikus kiterjesztése. Az azóta az összes Pannon GSM ügyfél számára elérhető SMS 80 szolgáltatás havi 1400 forintért 80 darab ingyen üzenet küldését teszi lehetővé; az új csomag tehát logikusan azok számára lesz különösen kedvező, akik naponta legalább 5 SMS-t írnak - azaz a tipikus djuice-osoknak.

Az egy éves djuice-t annak idején kifejezetten a nem hang alapú mobil szolgáltatásokat - az SMS-t, az MMS-t, a WAP-ot - rendszeresen és természetesen használó fiatalok speciális igényei hívták életre. Az elgondolás, és egyben a márka sikerét bizonyítja, hogy a Pannon GSM előfizetői közül valóban a djuice-osok veszik igénybe a legnagyobb mértékben ezeket a szolgáltatásokat: átlagosan 50 százalékkal többet SMS-eznek a többi előfizetőnél.
Kulcsszavak: mobilszolg SMS Pannon GSM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50