Már kapható a BEA Systems integrált mobil platformja

forrás Prim Online, 2004. október 26. 11:30
A mobil-platform segítségével a felhasználók online szolgáltatásaikat mobil eszközökön is megjeleníthetik. Mivel a MobileAware Interaction Server, BEA WebLogic Edition platform támogatja a szolgáltatásorientált architektúra (SOA) kiépítését, ezért segítségével számos forrásból származó információ továbbítható a legkülönfélébb mobilkommunikációs eszközökön keresztül - adta hírül az Alerant Rt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.
A fogyasztói szokások változása, a munkahelytől távoli munkavégzés egyre inkább szükségessé teszi, hogy mind a cégek vásárlói mind munkatársai azonnal, önkiszolgáló módon érjék el a megfelelő, például szolgáltatásokról, termékekről, számlákról, logisztikai adatokról szóló információkat. Az integrált mobilkommunikációs platform használatával könnyen kialakíthatóak a vállalatoknál szétszórtan található alkalmazásokra és adatokra épülő mobilszolgáltatások, biztosítható azok hibátlan és terhelhető működése.

A MobileAware Interaction Server, BEA WebLogic Edition olyan új technológián alapul, mely a BEA WebLogic Portal által kínált funkciókat a mobiltechnológia világában is elérhetővé teszi. Szorosan együttműködik a teljes BEA WebLogic Platformmal, felhasználja annak fejlesztői, végrehajtó és prezentációs képességeit. Fejlesztői környezete integrált a BEA fejlesztőeszközével, a WebLogic Workshoppal, valamint olyan testreszabási és mobil-prezentációs funkciókat tartalmaz, melyek segítségével a webes tartalmak átültethetők a mobilkommunikáció területére.

A vállalatok a MobileAware Interaction Server, BEA WebLogic Edition használatával gyorsan, akár egyetlen hét leforgása alatt üzembe állíthatnak új szolgáltatásokat, így kipróbálhatják, milyen előnyökkel jár a mobil eszközök használata a vevőkkel, partnerekkel és alkalmazottakkal való kapcsolattartásban.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55