Sporttartalmak mobilra

OTS - Cégvonal, 2004. december 19. 09:41
Afrika egyik vezető sportcsatornája, a SuperSport az Entriq céggel együttműködve lehetővé teszi, hogy a mobiltelefon-előfizetők készülékeiken keresztül is hozzáférjenek a térség legigényesebb sportanyagaihoz.
A december 14-én bemutatott Entriq Mobile Solution az ágazat első olyan komplett technológiai megoldása, amely az egész világon lehetővé teszi a tartalmak tulajdonosainak, hogy kezeljék és megvédjék értékes eszközeiket. A SuperSport mellett az Entriq fizetős médiaszolgáltatásokat nyújt a világ vezető tartalomszolgáltatóinak, internetszolgáltatóinak és kábeltársaságainak. Az Entriq a Naspers nevű multinacionális médiacsoport leányvállalata.

A SuperSport azzal a kéréssel fordult az Entriq-hez, hogy sportanyagait, köztük videoklipjeit vezeték nélküli eszközökön is élvezhessék a dél-afrikai mobiltelefon-előfizetők. Korábban a tartalomtulajdonosok arra kényszerültek, hogy távközlési cégek bevonásával készítsék elő tartalmaikat mobilforgalmazásra. Az Entriq megoldása révén a tulajdonosok ezt már maguk is elvégezhetik, így időt és pénzt takarítanak meg.
Kulcsszavak: mobilszolg sport

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50