Játékos Nokia: Pathway to Glory és Pocket Kingdom: Own the World

Kovács Attila, 2005. január 5. 19:14
A Nokia 2005 első napjaiban jelentette be az N-Gage mobil platformra készült, második világháborús stratégiai játék, a Pathway to Glory kereskedelmi forgalomban való megjelenését.
A kizárólag az N-Gage platformon megjelenő Pathway to Glory az online, többszereplős üzemmódban innovatív és egyedülálló megoldásokat kínál a játékosok számára a csatlakozásra, a versenyzésre, az együttműködésre és a kommunikációra. A Nokia fejlesztői szerint a világ első mobil stratégiai játékát sikerült megalkotniuk. A játékosok az N-Gage Arénán keresztül a Világ Harcmezején hat játékos részvételével és összesen 48 katonával, illetve számos harci járművel léphetnek kapcsolatba és működhetnek együtt. A Bluetooth vezeték nélküli technológián át a helyi többszereplős üzemmódban akár hatan is összemérhetik erejüket. A Pathway to Glory olyan funkciókat vonultat fel, mint a világ első, mobil, akció közben biztosított kommunikációja, a Field Radio szolgáltatás. A szolgáltatással a játékos az események közben hangüzenetet küldhet társának. Az üzenet pont úgy jut el a címzetthez, mintha a játékosok N-Gage játékgépe rádió adóvevőként működne.

A Nokia szintén most jelentette be, hogy a Pocket Kingdom: Own the World, kifejezetten többszereplős, az N-Gage-en megjelenő, online mobil játéka már kapható az egyes üzletekben. Az N-Gage platform telefonfunkciói segítségével a Pocket Kingdom játékosok az N-Gage Arénához is csatlakozhatnak, ahol más zsebkirályságokra vethetik rá magukat, és szerezhetik meg az irányítást annak érdekében, hogy a Minden Idők Legnagyobb Birtokosa vagy a Minden Idők Legnagyobb Zsiványa címet megszerezhessék. A Pocket Kingdom: Own the World hatalmas birodalom kiépítésére szólítja fel a játékosokat, akiknek közben a világ játékos társadalmával kell megküzdeniük. A fantázia világában játszódó játék harcos, akció, és stratégiai elemeket vonultat fel.

További információ:
www.pathwaytoglory.com
www.pocket-kingdom.com
Kulcsszavak: játék Nokia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14