Felturbózott, háromdimenziós Snakes ingyen letölthető az N-Gage platformon

forrás Prim Online, 2005. január 26. 08:25
A vad finn vidék fagyos bugyraiból kitörő vírusos fertőzés hatására a Snakes (kígyók) új nemzedéke árasztja el az N-Gage platformot. A világ legismertebb mobiljátékának a http://www.snakesoutbreak.com címen mától kezdve ingyenesen letölthető, legfrissebb változata már ismert kérdést vet fel az N-Gage játékgép tulajdonosaiban: vajon ezúttal meddig jutunk el?
A többszereplős játék az akár négy játékost is támogató Bluetooth vezeték nélküli technológia révén pillanatok alatt csúszós tereppé változtatja a pályát. A játékosok a többi N-Gage tulajdonos „megfertőzésével” saját játékjárványt robbanthatnak ki: Bluetooth kapcsolaton keresztül a komplett Snakes játék egyszerűen átküldhető mások gépére.

A Snakes mélyen az anyagot felépítő atomok, elektronok és kvarkok közötti térbe kalauzolja a játékosokat. Az elemek közt dúló állandó harc a 42 szinten zajló intenzív és időnként idegtépő akció tökéletes hátteréül szolgál. A játékosoknak minden szinten túl kell jutniuk, miközben megtalálják az energiaadagokat, az erővonalak mentén haladnak, és mindig ügyelnek az akadályok kikerülésére. Néhány szint kétoldalú, ahol a játékosnak mindkét irányba figyelnie kell.


Kulcsszavak: játék Nokia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14