Nokia: új N-Gage játékok

Kovács Attila, 2005. február 8. 17:38
A Nokia ma három új játékot jelentett be az N-Gage mobil játékgépére: az SSX: Out of Bounds mellett megjelent a King of Fighters: Extreme és a futurisztikus, versenyautós System Rush.
Egyrészt elindult az SSX: Out of Bounds játék szállítása. A kizárólag az N-Gage-en és ebben az idényben egyedüli hódeszkás SSX játékként megjelenő, háromdimenziós játékban tizenkét különleges pályán élvezhetők a különféle trükkök. A Bluetooth kapcsolaton keresztül vagy az N-Gage Arénában árnyékversenyezve a játékosok egymást is kihívhatják egy barátságos futamra.

Az SSX: Out of Bounds játékban a játékosok a legkeményebb pályákon száguldanak le, nagyokat ugranak, korlátokon csúsznak végig, forognak, pörögnek és szaltóznak. A játékosok tíz különleges szereplő közül választhatnak, akikkel új készségekre, szerelésekre és deszkákra vadászhatnak az N-Gage Arénában. A legdurvább mozdulatokat és trükköket pedig video klipként fel-, és letölthetik. A korhatár-megjelölést nem tartalmazó SSX: Out of Bounds már kapható az üzletekben.

A másik az első N-Gage-ra készült küzdőjáték, a King of Fighters: Extreme, amelyet szintén szállít már a cég. A The King of Fighters verekedős hősét, Kyo Kusanagit meghívják a King of Fighters versenyre, ahol a legkeményebb bokszolók évente egyszer összemérik erejüket, hogy megkoronázhassák a legjobb harcművészt. A Bluetooth vezeték nélküli technológiának köszönhetően két játékos csapata is összemérheti erejét. A játékosok saját történetüket játszhatják végig a különböző kitalált csapatokkal. A harcosok a legendás King of Fighters környezetben nyolc szinten mérkőzhetnek meg egymással.

Az N-Gage platformon megjelenő harmadik új játék, a futurisztikus, versenyautós System Rush. Az Ideaworks3D cég által kizárólag az N-Gage-re fejlesztett, exkluzív játék a GlobeNet veszélyekkel teli és ellenséges világába viszi el a játékosokat. A többszereplős funkciókkal megtöltött System Rush-ban Bluetooth kapcsolaton át, vagy az N-Gage Arénában akár négyen is megküzdhetnek egymással. A játékosok a tizenegy autó egyikébe ülnek be, és a GlobeNet öt különleges játékvilágának negyvenöt intenzív versenyén száguldanak keresztül. Az N-Gage Aréna árnyékversenyzés üzemmódjában a játékosok egyszerre akár három másik versenyzővel is játszhatnak. A játékosok a hálózatra csatlakozva megszerezhetik a korlátozott számban rendelkezésre álló autók egyikét, amelyet a hálózatról lecsatlakozva is használhatnak. Az N-Gage Arénában található globális internetes rangsor, de ugyanitt a versenyről készült felvételek is fel-, és letölthetők. Az online játékos profilokra szavazva, a játékosok megünnepelhetik és díjazhatják a kiemelkedő teljesítményeket. A GlobeNet verseny világát korrupt vállalatok és titkolózó állami szervezetek uralják. A versenyek helyszínei feltört hátsó átjárókon át közelíthetők meg. A versenyzők így elkülönített területen található, nagy kockázatot rejtő versenypályákra juthatnak be, amelyeket vírusok és egyéb elektronikus kártevők fertőztek meg.

Kulcsszavak: játék Nokia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14