Új mobiltartalom-szolgáltatások a Vodafone ügyfeleinek

OTS - Cégvonal, 2005. február 8. 19:01
Az új szolgáltatások az előző évben indított Mobilhírnök SMS és MMS tartalomszolgáltatási csomag részét képezik. Az újdonságot jelentő hat tematikus SMS és MMS hírszolgáltatást a Vodafone a Magyar Távirati Irodával közösen alakította ki és üzemelteti.
A magyarországi multimédiás hírszolgáltatások között egyedülálló a 6 képet és rövidhírt tartalmazó Legfontosabb Hírek MMS, amely áttekinthető összefoglalót nyújt a nap legfontosabb magyar és külföldi vonatkozású híreiből. További újdonság a Hétköznapi Gazdaság MMS szolgáltatás, amely munkanapokon nyújt összefoglalót a nap legfontosabb magyar és külföldi gazdasági híreiből, tőzsdei hírekkel kiegészítve. A sport iránt érdeklődők számára készülő Sporthétvége MMS szolgáltatás, a hét utolsó két napjának kiemelkedő sporteseményeiről ad képekkel illusztrált összefoglalót.

A multimédiás tartalomszolgáltatás mellett a már hagyományosnak tekinthető SMS hírszolgáltatásait is továbbfejlesztette a Vodafone.Februártól a Vodafone a korábbi napi SMS hírszolgáltatását kibővítve, naponta két alkalommal küld összefoglaló üzenetet előfizetőinek a legfontosabb belpolitikai és külpolitikai hírekről.

A Napi Sport Hírek néven indított SMS hírszolgáltatás a nap vezető sporthíreit és eredményeit juttatja el az előfizetőknek, míg az Európai Unió legfontosabb híreit a hétköznapokon kiküldött EU SMS tartalmazza.

Az új SMS hírszolgáltatások között kapott helyett a Napi Meglepő SMS, amely minden nap egy érdekes és meglepő hírt tartalmaz a hírek színes világából.

Kulcsszavak: MTI Vodafone-hu mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55