Felére csökkenthető perctarifa Praktikumosoknak

forrás Prim Online, 2005. április 19. 11:53
A Pannon Praktikum tarifacsomaggal rendelkező Pannon GSM ügyfelek is igénybe vehetik mostantól a PáratlanSzám szolgáltatást. E szolgáltatással az ügyfelek minden időszakban fél áron beszélhetnek egy választott Pannonos vagy belföldi vezetékes hívószámmal, vagyis a megtakarítás még inkább kézzel fogható: az egységes percdíj felébe, azaz csupán 18 forintba kerül a PáratlanSzám hívása.
A Pannon GSM április 18-ától Pannon Praktikum előfizetőire is kiterjeszti a PáratlanSzám költségcsökkentő szolgáltatást. Az eredetileg öt évvel ezelőtt – a piac első ilyen jellegű, megtakarítást eredményező ajánlatai között – bevezetett és azóta is nagy sikerrel kínált szolgáltatás egy megadott belföldi vezetékes vagy Pannon GSM szám fél áron történő hívását tette lehetővé.

A kártyás mobil piacra most visszatérő PáratlanSzám nagy mértékű kedvezményt kínál a Pannon Praktikum ügyfeleknek. A mindenkor, minden irányban azonos tarifát biztosító Praktikumhoz rendelhető PáratlanSzám az egységes percdíj feléért, mindössze bruttó 18 forintért hívható bármikor, a nap bármely szakában.

A Páratlan Szám szolgáltatás igénybe vétele leegyszerűsödött. A korábbiakkal ellentétben nem kell egyszeri regisztrációs díjat fizetni a szolgáltatás megrendeléséért, és a kedvezményesen hívható szám módosítása sem jár külön kiadással: ezeket mind tartalmazza a PáratlanSzám 250 forintos havidíja, így a költségek még inkább nyomon követhetők. A PáratlanSzám szolgáltatás a Pannon GSM bemutatótermeiben és a Pannon Partner üzletekben, valamint a PannOnline internetes felületén és a 1741-es telefonos ügyfélszolgálaton egyaránt megrendelhető.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50