Lionel Richie, Jimmy Cliff és a Megasztárok a Kapcsolat Koncerten

forrás Prim Online, 2005. június 6. 14:32
Június 26-án a Felvonulás téri Kapcsolat koncerten Lionel Richie, Jimmy Cliff és az év hangjai egész estés zenés programmal gondoskodnak a várhatóan több százezres nézősereg szórakoztatásáról.
A T-Mobile szervezésében néhány hét múlva Budapest egyik meghatározó terén ismét a zenéé lesz a főszerep. A Megasztárok produkció fiatal tehetségeit követően fellép Jimmy Cliff, a raggae élő legendája és az 5 Grammy-, 1 Oscar- és 10 American Awardot elnyert, 100 millió eladott albumot jegyző Lionel Richie. A világhírű zenész előadásában a Felvonulási téren olyan slágerek csendülnek fel, mint a "Hello", "Say You, Say Me", "Dancing on the Ceiling", "All Night Long" vagy az "Easy".

A koncerten hatalmas, tv-minőségű képet nyújtó kivetítőkön a tér számos pontján követhető a színpadon zajló esemény. A szervezők gondoskodnak arról, hogy a vetítőknek köszönhetően a tér nagy részén legfeljebb 50 méterről követhető legyen a koncert minden pillanata. A kiváló hangzásról a jelenleg elérhető legmodernebb rendszerek gondoskodnak, így CD minőségű, szabadtéri rendezvényen elérhető legjobb hangzás várja a közönséget. A rendezvény során kiemelt figyelem övezi a mozgáskorlátozottakat, számukra a koncert szervezői külön helyeket tartanak fent és az azokhoz való akadálymentes eljutást biztosítják. Az elkerített részen kényelmesen és biztonságban élvezhetik az este minden eseményét, és a T-Mobile munkatársain túl a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, valamint a Magyar Ökumenikus Szeretetszolgálat munkatársai lesznek segítségükre.


Várható közlekedési változások


A Kapcsolat koncert szervezői ezúton is kérik, hogy az esemény környékén lehetőség szerint mindenki kerülje a gépkocsik használatát. A lezárások, elterelések és a több százezres tömeg miatt a Felvonulási tér és környéke valamint több utca gépjárművekkel nehezen lesz járható, a szervezők javaslatának megfelelően érdemes távolabb parkolni. A tömegközlekedési eszközök közül az 1-es villamos, a 7-es busz és a kisföldalatti 16 órától üzemzárásig sűrűbben közlekedik. A kisföldalatti a gyakoribb járatok mellett hosszabb ideig szállítja az utasokat, az utolsó járat 24.00 órakor indul, a koncert helyszínéről gyalog is elérhető 1-es villamos utolsó szerelvénye pedig 23.30 órakor fut ki. A Felvonulási téren zajló T-Mobile Napi koncert iránti hatalmas érdeklődés miatt a helyszínt érintő BKV járatok, így a 75-es és 79-es troli, valamint a 4-es, 30-as és 20/b jelzésű autóbuszok 15 órától üzemzárásig kerülő útvonalon közlekednek. A Benczúr utca a gyalogos forgalom elöl le lesz zárva, a tér megközelítése a Délibáb utca és a Városligeti fasor felöl javasolt.
Kulcsszavak: zene T-mobile-hu

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55