Siemens Surpass NGN-megoldások

forrás Prim Online, 2005. június 18. 14:45
A Teléfonos de México (Telmex), Közép- és Dél-Amerika egyik vezető hálózat-üzemeltetője szerződést kötött a Siemens Communications-szal, Surpass új generációs hálózati megoldás létesítésére. Ennek révén a Telmex a jövőben magán- és vállalati előfizetői részére új, nyereséges szolgáltatásokat tud kínálni, mégpedig versenyképes árakon.
A Surpass alkalmazása IP-alapú softswitch-megoldást jelent, amely lehetővé teszi olyan konvergens szolgáltatások bevezetését, mint az IP Centrex. A Siemens a megoldást integrálja a Telmex meglévő hálózatába. A megállapodás a Surpass-megoldást, melynek megvalósítása az anyaországban már meg is kezdődött, Mexikón kívül a Telmex argentinai brazíliai, chilei, kolumbiai, perui és USA-beli leányvállalataira is kiterjeszti.

Hasonló modernizációt valósít meg a thaiföldi TOT Corp. hálózat-üzemeltető azzal a 40 Mio euró értékű megrendeléssel, melynek alapján a Siemens Communications kulcsátadásos projekt keretében IP-alapú megoldást szállít és telepít a TOT hálózatában, Bangkok környékén és az ország 21 északkeleti tartományában. Ennek révén a TOT kombinált hang-, adat- és média-szolgáltatásokat tud majd ajánlani ügyfeleinek a 15 hónapos átfutású projekt megvalósulása után. A megoldás többek között a Siemens Surpass hiE 9200 (Media-Gateway-Controller) és Surpass hiG 1200 (Trunk-Gateway) termékeire épül.

Kulcsszavak: Siemens mobilhálózat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36