Vezeték nélküli Logitech fejhallgatók iPod-hoz

forrás Prim Online, 2005. június 30. 14:42
Nincs több csomó, gubanc és bonyodalom: a zene szerelmesei végre megszabadulhatnak a vezetékektől, amelyek eddig az iPod készülékeikhez kötötték őket, anélkül, hogy le kelljen mondaniuk a kiváló hangzásról. Megérkeztek az első iPod-hoz gyártott vezeték nélküli fejhallgatók.
A Logitech a mai napon bemutatta az iPodhoz készült Logitech® vezeték nélküli fejhallgatókat. Az ember csak bedugja a vezeték nélküli adaptert, lerakja az iPodot, és akár 10 méterre is eltávolodhat tőle, miközben egyetlen taktust sem mulaszt el. A fejhallgatók oldalán integrált iPod vezérlők találhatók, ezért a hangerő, az előre és hátra tekerés, a lejátszás és a lejátszási lista szüneteltetése anélkül is megoldható, hogy hozzányúlnánk a szekrényen, a táskánkban vagy a zsebünkben heverő iPodunkhoz. A fejhallgatók csúcsminőségű Bluetooth 1.2 vezeték nélküli technológiát alkalmaznak, amelynek része az alkalmazkodó frekvenciaváltás. Ez garantálja az interferencia-mentes, kristálytiszta hangzást. A 40 mm teljes tartományú neodímium membránok gazdag audio- és kitűnő basszus-teljesítményt nyújtanak.

A fejhallgatók bármely iPoddal használhatók, amelynek dokkoló csatlakozó van az alján, márpedig az elmúlt két évben szinte minden eladott modellnek volt ilyen része. Ezeket az eszközöket is újratölthető elemek működtetik, amelyek egy-egy töltés után akár nyolcórányi zenehallgatást is lehetővé tesznek. A terméket 2 és fél óra alatt teljesen fel lehet tölteni.

A Logitech iPodhoz gyártott vezeték nélküli fejhallgatói Európában augusztustól lesznek kaphatók. A termék ajánlott fogyasztói ára: 35.000 Ft.

Kulcsszavak: iPod zene Logitech

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14