Nemzetközi terepen bizonyít a Pannon GSM szakembere

A Kiemelt ügyfelek osztályának vezetője Bangladesben folytatja

forrás Prim Online, 2005. augusztus 29. 17:09
Barta László, a Pannon GSM Kiemelt ügyfelek osztályának vezetője a Pannon GSM tulajdonosa, a Telenor bangladesi leányvállalatnál, a GrameenPhone-nál folytatja pályafutását. A 36 éves szakember feladata Bangladesben a kis- és középvállalati értékesítési szervezetet kialakítása lesz.
A Pannon GSM - a világ tizenkét országában jelenlevő, a globális mobilpiac meghatározó szereplői közé tartozó Telenor-csoport egyik leghosszabb ideje működő és legsikeresebb vállalata - munkatársaira gyakran számít kulcspozíciókban a csoport, legyen szó nemzetközi projektek vezetéséről vagy a fejlődő piacokon zajló szervezetépítésről. „A délkelet-ázsiai ország eltérő kultúrája, vásárlói szokásai külön kihívást jelentnek, de a Pannon GSM-nél szerzett tapasztalatok biztos alapot adnak, hogy ebben az új környezetben is kamatoztassam tudásom” – nyilatkozta a vezető.

Barta László 2001 júniusában csatlakozott a Pannon GSM-hez a Kiemelt ügyfelek osztályának vezetőjeként. A piac új követelményeihez alkalmazkodva irányításával alakult meg a kis- és közép, illetve a nagyvállalatokkal foglalkozó osztály. A fiatal szakembernek a Pannon GSM-nél végzett munkája és tapasztalata nyomán ajánlották fel a bangladesi vezetői pozíciót: a GrameenPhone-nál a kis- és középvállalati ügyfelek kiszolgálására hivatott szervezetet kell felállítania. Az üzletfejlesztést, értékesítést, termékfejlesztést, marketingkommunikációt és kereskedelmi-disztribúciós tevékenységet is magába foglaló megbízatás egy évre szól.

A mintegy 150 milliós bangladesi piacon jelenleg közel 6 millió mobilelőfizetést tartanak nyilván. A négyszereplős piacon ebből a GrameenPhone-nak több mint 62%-os a részesedése, vagyis piacvezető az országban.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Pannon GSM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50