APC: biztos áramellátás utazó felhasználóknak

forrás Prim Online, 2006. január 19. 13:12
Az American Power Conversion (APC) bemutatott négy új áramellátást biztosító laptoptáskát, amelyek az úton lévő felhasználók munkavégzését könnyítik meg. Az APC új, elegáns kivitelű táskái mobiltelefonok, PDA-k és laptopok számára biztosítanak folyamatos áramellátást.
Napjaink felhasználóinak utazás közben is szükségük lehet mobiltelefonra, PDA-ra és laptopra. Az APC új laptop táskáival (Power Ready Notebook Cases) biztosítható ezeknek az eszközöknek a védelme, rendszerezése és folyamatos áramellátása. A táskával könnyen összekapcsolható az APC Universal Notebook Battery akkumulátora és Universal Power Adapter töltője, így a mobileszközök bárhol, bármikor feltölthetők és használhatók.

Mind a négy most bemutatott laptop táska tartalmaz mobileszközök tárolására alkalmas rekeszeket; egy apró holmik - például tollak és névjegykártyák - rendszerezésére használható rekeszt; egy kiesést gátló eltávolítható tasakot a személyes tárgyaknak; egy kábelcsatlakozót, mely lehetővé teszi a laptop egyszerű feltöltését magában a párnázott rekeszben; és egy rázkódást csökkentő eltávolítható vállpántot, mely maximális kényelmet biztosít nagy teher esetén is. Minden táska strapabíró nylon anyagból készült, kivéve a nagyon könnyű 900 köbhüvelykes (1liter = 61 köbhüvelyk) modellt, melynek anyaga könnyű nylon. A 900, 1000 és 1400 köbhüvelyk méretű modellek a rajtuk található rés segítségével könnyedén rögzíthetők a kerekes bőröndökre. Az 1000, 1400 és 1900 méretű táskák jól használható, táguló oldalsó zsebeket is kínálnak - például ásványvizes palackok vagy esernyő tárolására. Az 1000 és 1400 köbhüvelykes modellek egyedi, univerzális laptop rekesszel is rendelkeznek: a rekeszek párnázott paneljeinek segítségével bármely laptop biztonságosan rögzíthető. Az APC áramellátást biztosító új laptop táskái életre szóló garanciával rendelkeznek.
Kulcsszavak: notebook APC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55