Discovery mobiltelefonos tartalmak Nokia vezeték nélküli készülékeken

Kovács Attila, 2006. március 20. 10:15
A Discovery Communications médiavállalat és a Nokia világméretű együttműködéséről kaptunk hírt, amelynek eredményeképp a felhasználók a Discovery ismeretterjesztő tartalmaival együtt juthatnak hozzá a Nokia legújabb és legigényesebb mobiltelefonjaihoz és vezeték nélküli készülékeihez.
Az együttműködés első szakaszában a felhasználók a Nokia N92 mobilkészüléken és a Nokia 770 internet-terminálon a Best of Discovery válogatást tekinthetik meg. A Discovery által készített tartalmak emellett számos kereskedelmi vásáron is láthatók lesznek majd a Nokia készülékeken. A Discovery márkát viselő természetfilm-részletek között tájakról, állatokról, naplementékről szóló felvételeket láthatunk, de a városi élet is helyet kap a filmen.

Az együttműködés jelzi, hogy a Discovery eltökélten dolgozik az új műsorterjesztési csatornák jelentette üzleti lehetőség kiaknázásán, amelyhez világszerte tartalmakat is biztosít. A közös munka ugyanakkor illusztrálja a Nokia a kiváló felhasználói élményt biztosító, csúcstechnológiájú mobilkészülékek fejlesztése mellett vállalt elkötelezettségét is. A Nokia készülékeken megjelenő Discovery tartalmak a nézői hűség fokozásával, és a Discovery világmárkát fogyasztók körének bővítésével hatékonyan egészítik ki a vállalat televíziós üzletágát.

A bejelentés megerősíti a Discovery elsőségét a kiváló minőségű, ismeretterjesztő programok terén, amelyek segítenek felfedezni a világot és kielégíteni kíváncsiságunkat. A Discovery már tizenegy ország 21 szolgáltatóján keresztül biztosít tartalmat mobiltelefonokon, illetve közvetlenül a felhasználót elérő WAP portált indított Ázsiában és Nagy-Britanniában, ahol szélessávú portál is indult. Emellett tíz országban húsz szolgáltatónál biztosít fizetős video-szolgáltatást.
Kulcsszavak: mobilszolg Nokia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14