Kettőhúsz noteszgéphez az autóból

Kiss Ádám Zoltán, 2006. április 27. 08:10
Igazából 230 V, de az autóból akkor sem szokott ilyen feszültség jönni, viszont gyakran előfordul, hogy jó lenne a fényképezőgép akkuit menetközben feltölteni, vagy noteszgépet, PDA-t, az APC konverterével nem kell ezerféle speciális autós adaptert beszerezni.
Az APC egyenfeszültség-váltófeszültség konvertere kétféle verzióban kapható. Az egyik csak autós szivargyújtó adapterrel van ellátva, a másik a repülőgépeken használatos aljzathoz való csatlakozót is tartalmazza. Az átalakítók 150 W teljesítményre képesek. Ez nem elegendő arra, hogy kávéfőzőt vagy hajszárítót üzemeltessenek róla. Arra viszont bőségesen elegendő, hogy feltöltse a noteszgépeket, PDA-kat, mobiltelefonokat, vagy ceruza akkutöltőt használjanak róla.

Az átalakítók használhatók álló motor mellett is, hiszen a beépített elektronika vigyáz, hogy ne merüljön le az áramforrás. Ha merül a forrás akkumulátor, lekapcsolja magát. Minderről visszajelzést is kap a használó, így van mód a motor elindításával újraindítani a konvertert, és magától értetődő, hogy védi a rákapcsolt eszközöket túlfeszültség és túláram ellen. Az APC eszközeihez 2 év garancia jár.
Kulcsszavak: notebook autotech APC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55