Újabb luxusmobil a Motorolától

Genda Csongor Zoltán, 2006. június 2. 18:06
Miután a Motorola tavaly kiadta a limitált szériás Liquid Gold RAZR V3i jelzésű aranyházba zárt készülékét, a tegnapi napon az amerikai mobilgyártó bemutatta a Dolce & Gabbana olasz divatházzal közösen megtervezett újabb luxusmodelljét, a RAZR V3i Dolce & Gabbana-t.
Mint ahogyan a készülék nevéből is kitűnik, a maroktelefon külsejét az olasz Domenico Dolce és Stefano Gabbana dizájnerek tervezték meg. Az arany és ezüst bevonattal ellátott maroktelefon hátlapját a divatház gravírozott logója díszíti, és egy ízlésesen megformált a cég iniciáléjával ellátott kulcstartót, bőrtokot és Bluetooth-Headset-et is mellékel még a gyártó a készülékhez. A mobilon találhatók speciális csengőhangok illetve háttérképek, valamint egy a dizájnhoz illő D&G képernyőkímélő is gyarapítja az extrák sorát.

Technikai paramétereit illetően a telefon a szokásos RAZR funkciókkal érkezik, vagyis rendelkezik az egy nyolcszoros digitális zoom-al felszerelt 1,2 megapixeles kamerával, MP3-lejátszóval és Bluetooth-al. A TFT-kijelző 262.144 szín megjelenítésére alkalmas, a készülék memóriája pedig bővíthető MicroSD-kártyával. A mobilgyártó bejelentése szerint a RAZR V3i Dolce & Gabbana modellt júliustól megvásárolhatják az érdeklődők 499 eurós áron a divatház üzleteiben és a Motorola kirendeltségeknél.
Kulcsszavak: mobiltelefon Motorola

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36