Vodafone: budapestieknek bővülő 3G - 11 készüléktípussal

Kovács Attila, 2006. június 8. 13:31
A Vodafone Magyarország ma sajtótájékoztatón jelentette be, hogy június 8-tól tovább bővíti 3G multimédiás szolgáltatásait, és ehhez kapcsolódóan megkezdi a 3G multimédiás készülékek értékesítését.
Mostantól Budapest teljes területén elérhetők (17%-os lefedettségnek felel meg) a multimédiás szolgáltatások.

Marchhart Pál, a Vodafone Magyarország Zrt. távközléspolitikai igazgatója elmondta, hogy a 3G hálózatfejlesztés a Vodafone stratégiai fontosságú beruházása. "Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a szolgáltatások minőségét tartjuk a legfontosabb vezérelvnek a fejlesztések során. Ez a stratégia azt jelenti számunkra, hogy nemcsak technológiai, de kereskedelmi szempontból is 'teljes fegyverzettel' indítjuk el harmadik generációs szolgáltatásainkat. 3G készülékkínálatunk, új teljes zeneletöltés-szolgáltatásunk, a mobil tv, valamint napokon belül elérhető Multimédia és Internet csomagjaink, illetve a megújult Vodafone live! tartalmai az ajánlat teljességét és minőségét tekintve, illetve árazásukban is egyedülállóak" - tette hozzá Marchhart.

Néhány, a nálunk egyedülálló Vodafone 3G-újdonságok közül: mintegy félmillió zeneszámból álló katalógusból tölthetők le közel CD-minőségben teljes zeneszámok; elindul Mobil TV szolgáltatás, amely számos különleges, kifejezetten mobilkészülékre készített programot tartalmaz; kedvező percdíjú hazai videotelefonálást, illetve folyamatosan bővülő videotelefon-roaming lehetőséget is kínál ügyfeleinek a Vodafone; napokon belül megkezdi a Magyarországon egyedülálló multimédiás tarifacsomagok értékesítését, amelyek egyesítik a hagyományos tarifák és a multimédiás csomagok előnyeit.

Az elkövetkező hetekben a Vodafone összesen 11 darab 3G mobiltelefon forgalmazását kezdi meg, melyek közül 7 exkluzív készüléktípust kizárólag a Vodafone Magyarország ügyfelei vásárolhatnak majd meg.

A Vodafone minden általa forgalmazott 3G készülékhez adatkábelt is biztosít, amelynek segítségével a készüléket modemként használva az előfizető számítógépe vezetékes előfizetés nélkül csatlakoztatható az internetre.

A sajtótájékoztató további bejelentései:

  • a Vodafone Mobile Connect 3G kártya díja jelentősen csökkent 2005 december óta;
  • két havidíjas és egy kártyás mobilinternet-csomagot kínál a szolgáltató;
  • minden 3G készülékhez hifiminőségű sztereo fejhallgatót kapnak a felhasználók;
  • 4 csatorna (RTL Klub, HírTV, CsiniTV, FashionTV) található a cég mobiltévés alapcsomagjában;
  • nemsokára négy újabb 3G multimédiás csomag jelenik meg;
  • a lefedettséget fokozatosan növelik, először a főváros agglomerációjában és a vidéki nagyvárosokban (2007:30%);
  • a Vodafone budapesti hálózatát a beltéri videotelefon-szolgáltatásra is optimalizálták,
  • mától három 3G készülék (Motorola V3X, Sharp 550SH, Samsung ZV540) közül lehet választani, ez a szám nő július végéig 11-re;
  • a Samsung Z400 és Sony Ericsson K610i mellett kizárólag a Vodafone-nál lesz kapható a Sony Ericsson V630i 3G zenetelefon is.
Kulcsszavak: UMTS Vodafone-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14