Pannon: 3G szolgáltatás már Miskolcon is

forrás Prim Online, 2006. június 19. 12:32
Immár az északkeleti országrészben is elérhető a videotelefonálást és nagy sebességet biztosító mobil szélessávú hálózat.
A Pannon tavaszi, gyors ütemű hálózatfejlesztésének köszönhetően a főváros mellett több régióközpontban és környékén, így Győrött, Szombathelyen, Székesfehérváron, Pécsett, Szegeden, s immár a június derekától Miskolcon is elérhető a nagy sávszélességű, harmadik generációs mobiltelefon-rendszer. A Pannon a legújabb körzetben is mostantól három hónapig díjmentesen biztosítja a hálózatán belüli videohívásokat.

A Pannon miskolci bemutatótermében és partnerüzleteiben a kereskedelmi indulást követő héten, június 19-étől 25-éig 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg a szélessávra alkalmas mobilkészülékek új számlás vagy kártyás előfizetés vásárlása esetén.

Az ország egyre nagyobb területén kiépített mobil szélessáv minden korábbinál gyorsabb mobil internetezést tesz lehetővé. Ezenfelül nagy adatátviteli sebességgel érhetők el a WAP-on a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő szolgáltatások. A Pannon hazánkban a legnagyobb mobil szélessávú lefedettségét biztosítja: a lakosság immár 70 százalék számára elérhető a szolgáltatás, Miskolc bekapcsolásával pedig Nyugat-Magyarország után a Pannon északkeletre is kiterjesztette 3G hálózatát.
Kulcsszavak: UMTS Pannon GSM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14