Egyéves a web'n'walk

forrás Prim Online, 2006. július 5. 18:14
A zárt portálok ideje lejárt, irány a teljes internet! Dióhéjban ez volt a T-Mobile üzenete ügyfeleihez, mikor egy éve bevezette a web’n’walk szolgáltatást.
2005. júliusában a T-Mobile egy új korszakot nyitott meg a mobil adatszolgáltatások terén, amikor bevezette új mobilinternet-szolgáltatását Németországban és Ausztriában, mobiltelefonon is lehetővé téve a “valódi" szörfölést a világhálón. Mára a T-Mobile-előfizetők 6 országban használhatják a web’n’walk szolgáltatást - Németország és Ausztria mellett az Egyesült Királyságban, a Cseh Köztársaságban, Hollandiában és Magyarországon is. Az említett országokban a T-Mobile eddig jóval több mint 600 ezer web’n’walk szolgáltatásra képes készüléket értékesített, az eladott web’n’walk adatcsomagok száma pedig meghaladja a félmilliót.

A T-Mobile nemzetközi termékkínálatában már most is 15 olyan készülék kapható, melyek tartalmazzák ún. web’n’walk böngészőt.

A web’n’walk adatforgalomnak további lendületet adhatnak az újabb T-Mobile szolgáltatások és termékek - mint például a web’n’walk modem, mellyel az otthoni számítógépen is lehet csatlakoztatni a mobil szélessávú hálózatra. A modem Ausztriában már kapható, és hamarosan Németországban is elérhető lesz.

Németországban, Nagy Britanniában, Ausztriában, a Csehországban, Magyarországon és Hollandiában már bevezették a HSDPA szolgáltatást a T-Mobile hálózatában - megteremtve a gyors mobil szélessávú internetezés alapjait. A világ első mobilszolgáltatójaként a T-Mobile már ma is képes a 3,6 Mbps letöltési sebességre. Bécs nagy részén és a T-Mobile magyarországi hálózatának jelentős részén a hálózat képes a 3,6 Mbps sebességre is.
Kulcsszavak: HSDPA UMTS T-mobile-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50