Pannon: már tizenkét városból videotelefonálhatunk

forrás Prim Online, 2006. július 18. 09:45
A gyors ütemű hálózatfejlesztésének köszönhetően mostantól újabb öt városban: Debrecenben, Siófokon, Tatabányán, illetve július végétől Nyíregyházán és Kecskeméten is elérhetővé teszi a Pannon a harmadik generációs hálózat biztosította rendkívül nagy sávszélességet és az így elérhető új szolgáltatást, a videotelefonálást.
Budapest, Győr, Szombathely, Székesfehérvár, Pécs, Szeged és Miskolc után az eddigi mobil-szélessávú szolgáltatások mellett újabb öt városban válik elérhetővé a nagy sávszélességű, harmadik generációs mobiltelefon-rendszer.

A koncentrált fejlesztéseknek köszönhetően a Pannon hazánkban a legnagyobb mobil szélessávú lefedettségét biztosítja: július végére a lakosságra vetítve, Magyarország 85 százalékán elérhető, s folyamatosan tovább bővül az egymással együttműködő EDGE- és a harmadik generációs UMTS-hálózatok lefedettsége. Az ország egyre nagyobb területén kiépített mobil szélessáv a korábbinál lényegesen gyorsabb mobil internetezést tesz lehetővé. A megnövekedett adatátviteli sebességnek köszönhetően felgyorsul a multimédia üzenetküldés és az e-mailezés, a wapon az információk, a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok elérése, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő szolgáltatások használata. A számtalan mobilszélessáv-képes készülék között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, a videotelefonáláshoz is közel tíz készülék közül lehet választani.

A mobil szélessávú hálózat lehetőségeivel mindenki megismerkedhet a nyári hétvégéken ingyenesen kínált wap- és MobilTV szolgáltatások segítségével.
Kulcsszavak: UMTS Pannon GSM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14