HSDPA mobiltelefon és asztali modem a T-Mobile-nál

forrás Prim Online, 2006. augusztus 25. 12:05
Hétfőtől a T-Mobile-nál megvásárolható az 1,8 Mbps letöltési sebességű mobilinternetezést biztosító Samsung Z560 HSDPA mobiltelefon,  és már most kapható a szintén HSDPA-s T-Mobile web’n’walk Box nevet viselő asztali modem.
A Samsung Z560 HSDPA mobil a napjainkban divatos pengevékony külső ellenére a funkciók széles körét kínálja. A 98 grammos készülékkel a web’n’walknak köszönhetően az internetoldalak is megtekinthetők. A 2 megapixeles hátoldali kamerával jó minőségű fotók és videók készíthetők, a kijelző alatti kamera pedig a videotelefonáláshoz nélkülözhetetlen. A Z560-al e-mailek küldhetők és fogadhatók, a készülékben tárolt vagy fogadott word, pdf, és excel dokumentumok egyaránt elolvashatók. A telefon MP3 számok megszólaltatására is alkalmas zenelejátszója segít a kikapcsolódásban. 

A T-Mobile web’n’walk Box előnye az egyszerű használhatóság. Első alkalommal elegendő elhelyezni a SIM kártyát a modembe, majd csatlakoztatni a modemet az asztali vagy hordozható számítógép USB portjára. A szükséges program önmagától települ, majd az internetezéshez ezután – és a későbbiekben is – már csak a készülék tetején található gombot kell megnyomni. Az elérhető adatátviteli módokat – így a 3G/HSDPA szélessávú hálózatot - a gomb körül elhelyezkedő zöld színű ledek jelzik.
Kulcsszavak: HSDPA T-mobile-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14