A Dell további Sony-akkukat hív vissza

Genda Csongor Zoltán, 2006. szeptember 4. 19:01
Alig három héttel ezelőtt jelentette be a Dell, hogy több mint négymillió noteszgépbe szerelt Sony akkumulátort cserélnek ki tűzveszélyességi okok miatt, most pedig újabb modellek energiaegységeit hívja vissza a vállalat.
A vezető számítógépgyártó augusztus közepén a világméretű akció hatékony lebonyolítása érdekében létrehozott egy weboldalt, amelyen a Dell noteszgéppel rendelkező személyek informálódhattak az érintett típusokról, valamint további más a cserére vonatkozó részletről. A lista azonban időközben újabb két modellel bővült (J1524, OR331), amit az egyik külföldi IT-magazin munkatársai észleltek. A számítógépgyártó egyik szóvivője megerősítette a listában eszközölt változtatásokat, elmondása szerint pedig azért e kései kiegészítés, mert a Sony is csak késve közölte velük a szóban forgó sorozatszámokat.

Augusztus végén az Apple is majdnem kétmillió hibás energiaegység kicserélését kezdeményezte, ők azonban egyelőre nem adtak hírt arról, hogy további akkumulátorokat érintene a visszahívási akció.

A bővített, immár teljes lista
Kulcsszavak: Dell notebook

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55