Nokia 6085: összecsukható kameratelefon

Kovács Attila, 2006. szeptember 22. 07:48
Összecsukható mobiltelefonjainak rendkívül népszerű portfolióját tovább bővítve jelentette be új, kedvező árú Nokia 6085 telefonját a finn elektronikai óriás. A négysávos Nokia 6085 tervezésénél a könnyű használatra, a modern technológiára, és a tartósságra helyezték a hangsúlyt. Szállítása ez év negyedik negyedévében kezdődik, irányára 175 euró.
A 6085-ös könnyű használatát világos felépítésű billentyűzete, menüje teszi kényelmessé.  A fekete változat mellett a mobilkészülék homokszínben, rózsaszínben, és ezüstös szürkében is megjelenik. A 6085-ös jól olvasható, nagy színes kijelzővel bír, amely 262 ezer színárnyalatot jelenít meg. A borításon található, kék fénnyel megvilágított kijelzőről a telefon kinyitása nélkül is kényelmesen leolvasható a hívó neve, a pontos idő, és az akkumulátor állapota. A 6085-ös bővíthető memóriájú, beépített kamerát tartalmaz. A zeneszeretők számára előnyős, hogy mobil a vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatóval kényelmesen használható. További jellemzők: beépített zenelejátszó és FM rádió, illetve sztereó audio-streaming szolgáltatás.

A képek, videofelvételek, és zenék a külön megvásárolható, a készülék kikapcsolása nélkül cserélhető, és akár 2 GB tárhelyet biztosító microSD-memóriakártyán tárolhatók, és arról mutathatók meg. A szolgáltatáskínálatot a Nokia 6085 vezeték nélküli Bluetooth technológiája teszi teljessé, amellyel gyorssá és egyszerűvé válik a más készülékekkel folytatott kommunikáció, például a telefon és a számítógép közötti szinkronizálás, a képek átküldése, vagy a vezeték nélküli tartozékok használata.

A Nokia 6085 egyszerű üzenetküldést és hangkommunikációt biztosít, többek között MMS-t, Nokia Xpress hangüzenet-szolgáltatást, továbbfejlesztett e-mailt, és
push-to-talkot. A hírek kereséséhez vagy a képek feltöltéséhez a telefon xHTML böngészője nyújt segítséget, az EDGE-nek köszönhetően nagy adatsebességgel.

A Nokia 6085 beszélgetési ideje öt óra, készenléti ideje akár tíz nap is lehet.
Kulcsszavak: Nokia mobiltelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50