Új ASUS Notebook NVIDIA GeForce 7700 GPU-val

forrás Prim Online, 2006. szeptember 30. 18:51
Az ASUSTeK bejelentette az A8Js notebookot, melyet a legújabb grafikai technológiák tesznek különlegessé. Az Intel Core2 Duo processzorra épülő, vékony és pehelykönnyű A8Js az NVIDIA GeForce 7700 GPU-t használja látványos grafikai teljesítményének eléréséhez.
Az új GeForce grafikai eszköz 50%-kal nagyobb pixel sávszélességet ad, mint az eddigi NVIDIA GPU-k, és 512MB memóriával, valamint az NVIDIA PureVideo technológiájával az A8Js mobil játékeszköz tökéletes grafikával és egyben kiváló minőségű 3D-s alkalmazásokat futtat hibamentesen.

Az ASUS Splendid Intelligens Képjavító Technológia különböző multimédia adatforrásokat használ, hogy csökkentse az átállással járó zajforrást, jobb kontrasztot, élességet, skin tone-t és színélességet érjen el, a végeredmény pedig a tökéletes képminőség legyen. A mobil szórakoztatás élményét fokozzák a notebook kiváló multimédiás eszközei, így a felhasználók jó minőségben, akárhol élvezhetik a DVD filmeket és a HD videókat.

A beépített mikrofon és a nagyfelbontású webkamera kényelmes videokonferenciát tesz lehetővé, anélkül, hogy bármilyen külső eszközt csatlakoztatni kellene. A notebook elülső oldalán elhelyezett hangszórókkal a legkiválóbb hangminőséget érhetjük el. Ezáltal minden távolság áthidalhatóvá válik egy szemtől szembeni beszélgetéshez!

Néhány érintéssel elérhetővé válnak a szórakoztató elektronikai eszközök az új Instant Fun PLUS segítségével, mely könnyed hozzáférést jelent az integrált multimédia alkalmazásokhoz. Nincs más hátra, csak hátradőlni, pihenni, és élvezni a digitális szórakoztatás nyújtotta előnyöket.


A beépített WLAN 802.11 a/b/g vezeték nélküli Internet elérést tesz lehetővé, bárhol, ahol van jel. A Bluetooth 2.0 megnövelt adatátvitellel segíti a kapcsolatot az összehangolt digitális eszközök között, háromszor gyorsabban, mint a standard Bluetooth. Továbbá input és output portok teljes sora segíti a dinamikus adatátvitelt és adattárolást: öt USB port, S-video TV-out port és egy express card fiók.
Kulcsszavak: notebook ASUS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50