Nokia N93-on és N73-on a Mission: Impossible III

Kovács Attila, 2006. november 7. 18:00
A Nokia bemutatta a Mission: Impossible III (M:I:III) mozifilm memóriakártyán debütáló változatát. Az M:I:III teljes terjedelmű mobilra optimalizált változata kizárólag a Nokia Nseries multimédiás számítógépekkel lesz kapható.
A kalandfilm a Nokia N93 és N73 értékesítési csomagjának részeként, ingyenesen elérhető lesz hazánkban. A 2,4 hüvelykes QVGA színes kijelzőjű, és a videofilmek készítéséhez és megtekintéséhez tökéletes formával rendelkező Nokia N93, valamint a 3,2 megapixeles kamerával, Zeiss optikával ellátott N73 igazi mobil szórakoztató készülék. Az 512 MB-os miniSD-kártyán megtalálható, teljes hosszúságú film másodpercenként 25 képkockás sebességgel pörög, és a videólejátszást bármikor előre- és hátrafuttathatjuk, megszakíthatjuk és folytathatjuk. Ha már megnéztük a filmet, elmenthetjük azt személyi számítógépre, a memóriakártya 512 MB tárhelyét pedig fényképezésre és videózásra használhatjuk ki.

A Nokia és az M:I:III forgalmazója, a Paramount Pictures megállapodása az után született, hogy a film a jegypénztárakban világszerte már több mint 400 millió dolláros bevételt hozott. Az M:I:III-at máig világszerte több mint 74 millió ember látta.

A Nokia N93 nem csupán hordozható médialejátszó, hanem nagy teljesítményű, Carl Zeiss lencsékkel, optikai zoommal ellátott videokamera is, amellyel a felhasználók saját kalandjaikat is DVD közeli minőségben rögzíthetik. A Nokia az embereket a Nokia Nseries Studio megnyitásával szeretné ösztönözni a filmezésre. A stúdió a mobilfilmek interaktív internetes közössége, amelyet a díjnyertes színművész és rendező, Gary Oldman nyitott meg. A számos nemzetközi kreatív művész, többek között Gary Oldman által Nokia N93-mal leforgatott mobil filmek már megtekinthetők a weboldalon.
Kulcsszavak: mobiltelefon Nokia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50