Kompakt HP fényképező azonnali retusálási lehetőséggel

Milkovits Gábor, 2007. március 11. 09:44
A Hewlett-Packard bemutatta Photosmart R837-es digitális fényképezőgépét, amely lehetőséget ad az általa készített fotók korrigálására anélkül, hogy ehhez számítógépre vagy külön képszerkesztő programra volna szükség.
A kompakt készülékre telepített HP Design Gallery szoftver többek között olyan lehetőséget is kínál, hogy kis területek kijelölésével könnyedén és villámgyorsan retusálni lehet mondjuk az arcon megjelenő pattanásokat, sebhelyeket, vagy más előnytelen foltokat. A program másik újítása a kisállatok szemében a vaku hatására megjelenő fényes zöld pöttyöket eltüntető funkció, amely tulajdonképpen a vörösszem-effektust kiküszöbölő megoldást egészíti ki. A legelső, és az emberi hiúságot leginkább kiaknázó eszköz a már közismert karcsúsító, amellyel szintén még a gépen belül bárkit jóval vékonyabbá lehet tenni a képén, mint a valóságban.

A HP Photosmart R837 egy 7,2 megapixeles kompakt digitális fényképezőgép, háromszoros optikai zoom-os lencsével, illetve  3”-es fényes LCD keresővel. A gép praktikus lekerekített házban van elhelyezve. Várható ára 195 euró, és valószínűleg hamarosan kapható is lesz az öreg kontinensen.
Kulcsszavak: HPQ kamera képszerkesztés

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55