Canon Selphy ES2 fotónyomtató

Széles Csongor, 2007. szeptember 29. 12:14

A Canon bemutatta legújabb kompakt fotónyomtatóját a Selphy ES2-t, amelyen egy 3 inches LCD képernyőt is találunk, ugyanakkor egy sor kreatív szolgáltatással is kényezteti a felhasználót, például kereteket, grafikákat és különféle effektusokat nyomtathatunk kedvenc fotónkra.

Az Easy-Photo csomagnak köszönhetően egyszerre szerezhetünk be speciális tintát és több méretű fotópapírt. A csomagban 5x7,6 cm hitelkártya nagyságú, 10x15 cm-es levelezőlap nagyságú színes és 10x15cm-es fekete fehér papírt találunk. A Selphy ES2 automatikusan korrigálja a vörös szemeket. A szép tervezésű nyomtató hamarosan megvásárolható, irányára 199,99 dollár lesz.

"Ez a nyomtató ideális választás azok számára, akik sokáig tartó, testre szabott fényképeket szeretnének nyomtatni" - mondta Yuichi Ishizuka, a Canon Consumer Imaging Griup alelnöke és ügyvezető igazgatója. "A Selphy ES2 kompakt nyomtató kreatív eszköztárának köszönhetően kiváló választás a szabadságon készült fotók kinyomtatására. Egyedi tervezésének és egyszerű kialakításának köszönhetően csábítóan elegáns is."

A Canon Selphy új funkciókat kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját ízlésük szerint készítsék el felvételeiket. 16-féle keretmintát kínál a levelezőlap nagyságú fényképek számára. A menüből beállítható keretekkel érdekesebbé tehetjük a szülinapi, a vakációs vagy egyéb felvételeinket.

A Selphy ES2 egyéb érdekes grafikai elemeket is képes a felvételeinkre nyomtatni. A kilencféle bélyegzővel bármely fénykép feldobható: csillagokkal láthatjuk el a szülinapi képeket, delfineket varázsolhatunk a vakációs fotókra, és a szerelmesek szívecskékkel díszíthetik ki fotóikat. A nyomtató ezen túl különféle képeffektusokat is kínál, amellyel például szoft fókusz hatást adhatunk felvételeinknek, vagy például csillagfénybe boríthatjuk az egész képet.

A Selphy ES2 kompakt fotónyomtató méltóképpen illusztrálja a Canon azon igyekezetét, hogy felhasználóbarát, könnyen kezelhető termékeket kínáljon vásárlói számára. A nyomtatón egy scroll gomb segítségével navigálhatunk a jól rendezett menüben, a 3 inch átmérőjű high-definition LCD kihajtható képernyő pedig nagymértékben megkönnyíti a munkát. Az Easy Photo Pack csomagnak köszönhetően pedig a nyomtató utántöltését jelentősen megkönnyítette a gyártó, így a felhasználónak nem kell külön vesződnie a tintapatronok kicserélésével, valamint a fotópapír utánpótlásával. Az új rendszernek köszönhetően mindezt egy mozdulattal elvégezhetjük, és azonnal nyomtathatunk.

A Canon a lehető leghasznosabb megoldással igyekezett előállni és speciális fotókorrekciós funkcióval is ellátta új nyomtatóját: Porté optimalizáció módban például nemcsak automatikusan javítja a felvételek kontrasztosságát és megvilágítottságát, hanem képes a bosszantó vörösszem-hatás eltávolítására is.

Kulcsszavak: Canon printer fotó

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50