Sony Cybershot T2 4GB belső memóriával

Széles Csongor, 2007. október 25. 11:24

A kényelmes vásárlók kedvencévé válhat a Sony legújabb ultakompakt fényképezőgépe, amelyet a megvásárlás pillanatában, különböző kiegészítő kellékek megvásárlása nélkül, azonnal munkára foghat tulajdonosa.

A 4GB fedélzeti flash típusú memóriának köszönhetően 1250 legjobb minőségben elkészített fényképet, VGA felbontásban pedig több mint 40.000 felvételt tárolhatunk a fényképezőgépben. A 2,7 inch átmérőjű érintőképernyő megfelelő felületet biztosít a kompozícióhoz, vagy a képek megtekintéséhez, ugyanakkor a HD csatlakozásnak köszönhetően, HDTV készülékünkön is vetítést rögtönözhetünk. A Sony Cybershot T2 novemberben kerül a boltokba és öt színben (fekete, kék, zöld, rózsaszín és fehér) lesz kapható.

A 3x optikai zoomot biztosító Carl Zeiss objektívnek köszönhetően kategóriájában az egyik legjobb fényképezőgépnek számít, 8,1 megapixeles képfelbontása A4-s nyomtatásra is elegendő, a gyors BIONZ képfeldolgozó processzor pedig kiváló képminőséget biztosít. A Sony Double Anti-Blur technológiájának köszönhetően kedvezőtlen fényviszonyok közepette is bátran fényképezhetünk, a portrék készítésekor pedig nagy hasznunkra lehet a "mosoly-kioldó" funkció, amely csak akkor kattintja el a gépet, ha a fotózott személy mosolyog.

A Scrapbook szolgáltatásnak és a nagy méretű LCD érintőképernyőnek köszönhetően montázst készíthetünk felvételeinkből, különböző keretekkel láthatjuk el őket, valamint kézzel írhatunk-rajzolhatunk is a fotókra.

A Sony Cybershot T2 fényképezőgép másik hasznos funkciója, hogy képes az általunk megjelölt, internetre feltöltendő képeket automatikusan leméretezni, amelyeket a fényképezőgépre feltelepített Picture Motion Browser Portable szoftver segítségével pillanatok alatt feltölthetünk blogunkra vagy a Flickr képmegosztó weboldalra.

A Sony Cybershot T2 novemberben kerül az európai boltokba.

Kulcsszavak: kamera Sony

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50