Samsung S3 multimédia lejátszó

forrás Prim Online, 2008. május 16. 14:27

A Samsung Electronics bemutatja az új S3 (YP-S3) MP3 lejátszóját. A tavalyi rendkívül sikeres K3 modellt felváltó apró, elegáns multimédia-lejátszó ergonomikus design-ja még kifinomultabb, hangzása még tökéletesebb, kijelzőjén videofájlokat is megtekinthetünk.

A Samsung S3 mp3 lejátszó hangzásának minőségét a Digital Natural Sound (DNSe 2.0) teszi még tökéletesebbé, tizenkét (audio equalizer) hangszínszabálytó beállítási lehetőséggel valamint előre beépített profilokkal, mint például a Concert Hall, Studio és Rock. A Street Mode zajos környezetben is segíti a hallgatót, így a 3D hangzás és a Bass Boost beállításokkal még személyreszabottabb effektek közül választhatunk.
Az S3 külső megjelenésében öt különböző színárnyalat lesz elérhető (fekete, fehér, piros, zöld és kék színekben), továbbá három képernyőkímélő szerepel a kiválasztható háttérbeállítások között. A még élménydúsabb használathoz, a Samsung egy ritmikusan világító LED kijelzőt alakított ki az mp3 lejátszóhoz.
A Samsung mérnökei ráadásul fogásmintákat vettek sok száz embertől, hogy a könnyű kezelhetőség érdekében megfelelően tudják kialakítani a készülék ideális formáját. A széleket lekerekítették a hátlapot pedig különböző szögekben megdöntötték, hogy a lehető legjobb érzést nyújtsa a felhasználóknak a mobil kézbe vétele. Az új lejátszó egy igazi multimédiás eszköz lett. A beépített MP3, video lejátszó, FM radio, amiről még rögzíthetünk is adásokat, a képnézegető a dokumentum olvasó és az ébresztő óra mind a felhasználó kényelmét szolgálja. Mindezek mellett még öt külömböző játék is szerepel a készülék menüjében.
Az S3-hoz készült kihangosító rendszer is a boltokba kerül YA-SD210 –néven, amely designban követni fogja a lejátszót.
A Samsung S3 2008 júniustól lesz elérhető 2, 4 és 8 GB-os memóriakapacitással.

S3 műszaki specifikációk

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36