Canon EF 24mm f/1.4L II USM objektív

forrás Prim Online, 2008. szeptember 18. 12:37

A Canon új modellel bővíti EF sorozatú professzionális objektíveinek választékát. A nagylátószögű EF 24mm f/1.4L II USM modell az EF 24mm f/1.4L USM objektív utódaként felépítésének köszönhetően tökéletes kiegészítő az új EOS 50D és az EOS 5D Mark II digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez.

Az EF 24mm f/1.4L II USM objektív legfontosabb jellemzői:
-    f/1.4 blende
-    Aszférikus és UD lencstagok a színhibák korrekciójához
-    Sub Wavelength structure bevonat a szellemképek és becsillogás megakadályozására
-    Kör alakú blendekialakítás az elmosódott háttér létrehozására
-    USM fókuszmotor kézi beállítással
-    Ólommentes üveg (RoHS-megfelelőség)
-    Mellékelt napellenző és tok


Kiváló képminőség
A 13 tagból és 10 csoportból álló felépítés garantálja a kiváló képminőséget. A két precíziós GMo aszférikus lencse korrigálja a görbületet és a torzítást, a lebegő mechanizmus pedig a teljes fókusztartományban biztosítja a képminőséget. A két UD lencse a nagylátószögű objektíveknél gyakori színhibákat javítja ki.
Az f/1.4 blendével rendelkező EF 24mm f/1.4L II USM objektív gyenge megvilágítás mellett is kiemelkedő képminőséget garantál, a kör alakú blendekialakítás pedig lehetőséget nyújt az elmosódott háttér kreatív kihasználására. A 24 mm fókusztávolság és az állandó kézi beállítási lehetőséggel rendelkező USM motoros fókusz a legkülönfélébb helyzetekben is biztosítja az EF 24mm f/1.4L II USM ideális alkalmazását.

Modern lencsebevonat
A képérzékelőről visszaverődő fény okozta szellemképek, és becsillogás megjelenésének csökkentése érdekében, az EF 24mm f/1.4L II USM első részét a Canon új Sub Wavelength structure bevonatával kezelték. A kifejezetten Canon optikákhoz kialakított bevonat csökkenti a fenti hibák előfordulási valószínűségét, így biztosítja a torzításmentes, tiszta képeket.

Masszív felépítés
Az alig 650 g-os EF 24mm f/1.4L II USM objektív a legszélsőségesebb környezeti viszonyok között is megállja helyét: a modern időjárás- és porálló tömítéseknek köszönhetően tökéletes választás a sajtófotósok és természetfotósok számára.

Kulcsszavak: Canon objektív

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14