Flashmemória-termékek a Duracell-től

Milkovits Gábor, 2008. október 28. 21:36

Az egyik legnagyobb és legismertebb akku- és szárazelemgyártó úgy döntött, hogy beszáll a flashmemória-üzletbe és USB flash drive-ok, illetve SD, microSD és CF kártyák gyártásába és forgalmazásába kezd.

A vállalkozást a Dane-Elec-kel együttműködésben indítja be a Duracell, és mellékesen nemcsak a fenti termékekre, hanem kártyaolvasó eszközökre is kiterjed majd. A cég abban bízik, hogy neve kellőképpen ismert a fogyasztók körében, az akkuk, elemek, illetve a flashmemória pedig végső soron tágabb értelemben mind az elektronikai termékek sorába tartoznak. Az értékesítést elsősorban élelmiszer- és más kiskereskedelmi üzletekben, valamint gyógyszertárakban, illatszerboltokban kezdené a Duracell, ahol a vásárlók már hozzászoktak az elemekhez, akkukhoz, illetve a hozzájuk társuló elektronikai eszközökhöz, például elemlámpákhoz és egyéb termékekhez.



Mivel mind a Duracell, mind pedig a Dane-Elec világszerte jelen vannak, a Duracell márkájú flash-termékek is minden valószínűség szerint globálisan forgalomba kerülnek a közeljövőben. Európában egyelőre a Duracell brit online üzletéből rendelhetők meg a flashmemória-eszközök.

Kulcsszavak: memóriakártya Duracell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55