Egy sor új szolgáltatás az AIDA64 ma megjelent frissítésében

forrás Prim Online, 2011. augusztus 19. 09:35

A FinalWire kiadta a népszerű rendszerdiagnosztikai termékcsalád, az AIDA64 legújabb -1.85-ös - verzióját. A korábban Everest néven ismert, Windows-on futó PC diagnosztikai és benchmark programba két hónappal ezelőtti frissítésekor épült be a SensorPanel, amely sokrétűen testre szabva grafikusan képes ábrázolni a felhasználó által figyelni kívánt paramétereket; mostanra pedig – egyebek mellett - tovább fejlesztették a Logitech LCD modult, felkészítették a szoftvert az OpenGL 4.2-re illetve az AMD „Trinity“ processzoraira.

Az AIDA64 termékcsalád, amely magában foglalja a népszerű PC diagnosztikai és sebességmérő AIDA64 Extreme Edition változatot, valamint a vállalati felhasználóknak szánt hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvert, az AIDA64 Business Edition-t, külföldön talán még népszerűbb, mint hazánkban. A német CHIP letöltési oldalán 18.677-en értékelték eddig a programot, és a vélemények 98 százaléka pozitív.

 

A legújabb AIDA64 kiadás teljesen átalakítja a Logitech LCD modult, amely immár több LCD eszközt is kezel, és bővített konfigurációs lehetőségeket kínál. Az új AIDA64 frissítés előzetes AMD „Trinity” processzor optimalizációkat is bemutat, és az OpenGL 4.2 felületű grafikus vezérlőket is támogatja.

 

Új szolgáltatások és fejlesztések

 

  • Továbbfejlesztett többeszközös Logitech LCD modul
  • AMD „Trinity” processzorok előzetes támogatása
  • Socket FM1 alaplapok továbbfejlesztett kezelése
  • Hőmérséklet, ventilátor-sebesség és feszültség korrekció
  • nVIDIA GeForce 510 és GeForce GTX 560M videokártya diagnosztika
  • OpenGL 4.2 támogatás

A szoftvert magyarországon forgalmazó SZEROTO Kft. (amely a www.

aida64.hu

weboldalon viszonteladókat is keres az AIDA64 értékesítéséhez) az otthoni felhasználók számára a főként diagnosztikai és sebességmérő funkciói révén népszerű Extreme Edition-t ajánlja (ára bruttó 7.990,- Ft 1 éves követéssel, diákoknak 50% kedvezmény). A vállalati felhasználóknak AIDA64 Business Edition néven kínálják a hálózati menedzsment és rendszerteszt szoftvert. A Business Edition inkább a távoli monitorozásra fókuszál, különböző formátumokba tud riportokat generálni, a lekérdezett adatokat adatbázisba is el tudja menteni, így jobban követhetők a változások. (Tájékoztató árak: 1 éves követéssel 5 gépre 15.990,- Ft + ÁFA, 25 gépre 69.950,- Ft + ÁFA, 100 gépre 199.800,- Ft + ÁFA).

A termékek árai megtekinthetők, megvásárolhatók illetve árajánlat kérhető a  hazai forgalmazó www.aida64.hu/vasarlas oldaláról, illetve közvetlenül a www.szeroto.hu oldalról.

 

 

A FinalWire-ról

 

Az AIDA64 termékcsalád fejlesztője a FinalWire Kft.

Annak ellenére, hogy a FinalWire mint cég csak 2010-ben alakult meg, alapító tagjai már több mint egy évtizede közösen fejlesztenek rendszer alkalmazásokat. Elkötelezték magukat, hogy az 1995-ben megjelent ASMDEMO óta felhalmozott tapasztalatuk és tudásuk hasznosításával vezető diagnosztikai és hálózat menedzsment megoldásokat hoznak létre. Ezeknek az alkalmazásoknak köszönhetően ügyfeleik egy olyan eszköz birtokába jutnak, amellyel mélyreható információkat szerezhetnek egy vállalati hálózat, vagy akár egy otthoni számítógép minden részegységéről. Jelenleg két termékük érhető el, az otthoni felhasználók számára fejlesztett diagnosztikai, sebességmérő és hardverfigyelő AIDA64 Extreme Edition, valamint a vállalati környezetbe szánt AIDA64 Business Edition, amely a rendszergazdák számára kínál hálózati leltározó, távvezérlő és változáskövető funkciókat.

Kulcsszavak: AIDA64 rendszergazda

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

Sportfogadásban lett sikeres a profi ladbarúgó, aki saját platformot hozott létre

17 évig volt profi labdarúgó Csépányi Gábor, aki ma már a sportfogadás területén működik sikeresen. Saját fejlesztésű platformjaimmár milliárdot képviselő üzlet, amellyel most nemzetközi vizeken is bizonyít.

2024. április 26. 17:56

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

A Sprinter felvásárlásával lépne jelentőset a SAMEDAY

Az akvizíció révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája 60 százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A felvásárlást jelenleg a hatóságok vizsgálják. Ha a felek megkapják a jóváhagyást, az ügylet lezárultát követően egy 6000 átvételi pontból álló régiós out-of-home átvételi hálózat jöhet létre a magyar, román és bolgár piacokon.

2024. április 26. 14:44

Álljunk meg egy parkolásra – így parkolunk a fizető övezetekben

A fizetőparkolás intézményét sok autós a sofőrök ellenségeként éli meg, miközben annak egyik fontos célja éppen a forgalomszabályozás és a városi parkolókapacitás hatékonyabb kihasználása, különösen a sűrűn lakott területeken. A Yettel mobilparkolás szolgáltatásának elemzésével érdekes megállapítások derültek ki a hazai autósok szokásairól, most pedig szervizcsomagot és üzemanyag utalványt is érhet a mobilparkolás használata.

2024. április 26. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50