GX- BT7 – új bluetoothos hangszóró rendszer a Sharptól

forrás: Prím Online, 2013. október 22. 09:14

A Sharp a közelmúltban bővítette audiótermék-portfólióját egy érdekes dizájnnal rendelkező, új Bluetooth-szal és NFC technológiával működő hangszóró rendszerrel. A készüléket űrkorszakot idéző alakja és a leválasztott hangszóró egyedi hangzása teszi különlegessé.

Az új Bluetooth-szal működő hangszóró rendszer, a GX-BT7 tökéletesen illeszkedik napjaink mobil eszközeihez – táblagépekhez, okostelefonokhoz vagy akár laptopokhoz. Nem kell többet a sok-sok kábellel foglalkozni, mert a Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy a hangszóró vezetékek nélkül játsszon le zenéket. A készülék virtuálisan kompatibilis minden multimédia rendszerrel, így a más eszközökkel történő szinkronizálás nem jelenthet problémát.


A Sharp új hangszóró rendszerében egy újszerű technológiai megoldás, az NFC technológia (near field communication, azaz érintés nélküli technológia) is megtalálható. A készülékhez mellékelt úgynevezett NFC ’tag’-eknek vagy címkéknek köszönhetően a jövőben nem kell órákat tölteni a rendszer szinkronizálásával. Az NFC címkéket a hangszóró 10 méteres körzetében bárhol el lehet helyezni a szobában. Így a piacon megtalálható számos más termékkel ellentétben nem kell megközelíteni a készüléket a jelforrás csatlakoztatásához. Egyszerűen a legközelebbi címke közelébe kell helyezni az okostelefont vagy a táblagépet.


A GX-BT7 bluetoothos hangszóró rendszer támogatja az Android Open-Accessory protokollt is. Ha a felhasználó egy Android rendszerű eszközt csatlakoztat USB-n keresztül a rendszerhez, a készülék képes hagyományos módon működni. A YouTube-hoz hasonló oldalak használata, a filmnézés, a játék vagy az online zenehallgatás semmilyen módon nincs korlátozva, mivel a hangszóró nem csak az MP3 és WMA formátumokat támogatja, hanem képes átalakítani a digitális jelet is PCM jellé.


A GX-BT7 kompatibilis minden Apple készülékkel (egészen iPhone 4S-ig) és a szabványos USB tárolóeszközökkel is. Ha ilyen eszközöket csatlakoztat a Sharp új audio rendszeréhez, a készülék ezeket fel is tölti.


A Sharp új hangszóró rendszere egyedi formatervezésű. A készülék hengeralakját és egész stílusát a legújabb trendeket szem előtt tartva alakították ki. A LED diódákkal díszített készülék fényei a zene ütemére lüktetnek. A rendszer egy elektromos meghajtású mechanizmus segítségével képes a hangszórókat kitolni, még tisztább hangzást biztosítva ezáltal. A hangszóró-mozgató funkció tökéletesen illik a GX-BT7 űrkorszakot idéző dizájnjához, amit minden bizonnyal az összes Csillagok háborúja rajongó értékelni fog.


A GX -BT7 fő funkciói


·    Vezeték nélküli bluetoothos hangszóró rendszer
·    Teljes kompatibilitás az Apple eszközökkel IAP és USB porton keresztül
·    Mobil rendszer eredeti hangzással
·    A zene ritmusával összehangolt kék LED világítás
·    Összteljesítmény: 20W
·    Tartozék két darab NFC címke és egy iPad állvány
·    Alacsony energiafogyasztás – készenléti módban csak 0,4 watt

A készülék felhasználói ára  49 990 forint. 
 

Kulcsszavak: Sharp hangszóró

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Így óvja a szemét, ha sokat ül kijelző előtt

Tudta, hogy a nyugati emberek naponta átlagosan 6 órát töltenek különböző képernyők előtt? Ha belegondol, egy kicsit furcsa is, hogy a telefonunk kijelzőjére védőfóliát teszünk, a laptop kijelzőjét folyamatosan törölgetjük, portalanítjuk, szóval óvjuk az eszközeinket, miközben a szemünk védelmére nem is gondolunk. Íme pár tipp, ami segíthet megtartani a szeme egészségét, ha sok időt tölt kijelző előtt.

2022. június 13. 17:17

Esztétikus magas teljesítményű asztali számítógép - igenis létezik!

Ebben a cikkben azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy igenis reális elképzelésnek számíthat egy olyan asztali számítógép beszerzése, amelyik nemcsak teljesítményben, hanem az esztétikumot tekintve is elsőrendű vételnek számít. Következzenek tehát a részletek!

2022. február 15. 18:06

Hogyan ne válj a hackerek áldozatává másodpercek alatt?

Elképzelhetetlen ma már az élet internet nélkül. Munkához, tanuláshoz, de sokan még a heti bevásárlást is a világhálóra fellépve oldják meg.

2022. január 31. 09:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40