Érkezik a GTA San Andreas mobilváltozata

Czipperer Dia, 2013. november 29. 12:07

Korábban írtunk róla, hogy a GTA Vice City Androidon is játszható, most utódja, a San Andreas is követi a példáját. A Rockstar Games ugyanis bejelentette, hogy a játék iOS, Android és Windows Phone eszközökön is elérhető lesz.

Biztosan sokan emlékeznek, vagy talán még most is játszanak a kétezres évek népszerű GTA számítógépes játékával, a San Andreasszal, amely a sorozat harmadik tagjaként az egyik „legjobbként” aposztrofált játék volt PlayStation 2 konzolon.

 

 

A Rockstar Games most úgy döntött, kiadja a játék mobil verziójárt, amely decembertől érhető el Android, iOS és Windows Phone operációs rendszerű készülékekre.

 

A mobilverzióban érintőképernyős és teljes vezérlős módra is van lehetőségünk. A grafikáját is felturbózták, ez magában foglalja, hogy gazdagabb színpalettát kapott, az árnyékok pedig sokkal dinamikusabbak és részletesebbek lettek. Emellett az eredeti verzióhoz képest a kerekterek is sokat fejlődtek, és a kocsikat is átkozmetikázták.  

 

egyelőre csak ennyit árultak el a játékról, a következő hetekben több részletet is elárulnak róla, beleértve a pontos árat és megjelenést is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30