A HD-előfizetéseit duplázó UPC újabb tűéles ismeretterjesztő csatornával bővít

forrás: Prím Online, 2014. április 2. 09:17

Az idén is tovább gazdagodik a kábeltelevízión elérhető nagy felbontású, HD-csatornák választéka. Mostantól a UPC Magyarország kínálata a NatGeo Wild HD ismeretterjesztő csatornával bővül, így összesen már 22 tűéles képet biztosító HD-csatornát nézhetnek a csomag előfizetői.

A legtöbb HD-csatornát biztosító hazai szolgáltatónál immár egy teljes alapcsomag kínálatával vetekszik a finom részleteket is megmutató, szebb látványt és így nagyobb élményt nyújtó HD-választék. A legnézettebb országos kereskedelmi és közszolgálati műsorok mellett immár nyolc látványos dokumentum- és természetfilm-csatorna látható a csomagban.

A bőséges kínálatnak és a fokozódó érdeklődésnek köszönhetően a HD-előfizetések száma a UPC-nél tavaly megduplázódott és folyamatosan tovább növekszik. Ma már a digitális tévére előfizetők több mint egyötöde nagy felbontásban tévézik. A szolgáltató tévés videotárában is fokozatosan növekszik a HD-filmek aránya. Ezzel párhuzamosan az eltelt egy év alatt csaknem 40%-kal emelkedett a videotárból megvásárolt nagy felbontású filmek aránya is.

Az április elsejétől a 206-os programhelyen elérhető NatGeo Wild HD, az egyik legnépszerűbb, a nap 24 órájában természetfilmeket sugárzó csatorna, amellyel a nézők ezernyi szárazföldi, illetve tenger alatti élőhelyet, lenyűgöző tájat, sosem látott élőlényeket fedezhetnek fel és közben szemtanúi lehetnek a legizgalmasabb vadonbéli találkozásoknak is. A program kizárólag eredeti nagy felbontású műsorokat tartalmaz, amelyek alatt választható a szinkron vagy az eredeti hang és több más nyelv is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38