A Microsoft kitolja a Windows 8.1 frissítési határidejét

Czipperer Dia, 2014. május 13. 10:19

Múlt hónapban jelentette be a Microsoft Windows 8.1 frissítését, amellyel kapcsolatban akkor közölték, hogy aki frissíteni szeretne, május 13-ig teheti meg. A vállalat most kiterjesztette a határidőt.

A Windows 8.1 felhasználók még május 13. után is frissíthetik operációs rendszerüket. A korábban megszabott május 13-ai határidőt kiterjesztette a Microsoft. A felhasználók egészen június 10-ig tudják letölteni a frissítést. Ennek egyik oka lehet a Techspot szerint, hogy sokan szinte azonnal problémákba ütköztek a telepítésnél. Bár azóta kiadtak számos hibajavítást és megoldást, a problémák sok esetben továbbra is fennállnak.

 

A Microsoft hivatalos blogján számolt be arról, hogy kiterjeszti a frissítés határidejét, ugyanis azt tapasztalják, hogy bár már sokan élvezik a frissített rendszer előnyeit, akadnak még szép számmal, akik még nem telepítették. A Microsoft ebben a bejegyzésben – ahogy már korábban – is tájékoztatta a felhasználókat arról, hogy aki nem frissíti rendszerét, a jövőben nem kap frissítéseket.

 

 

Azt javasolják, ha bárki problémába ütközne a frissítés során, az olvassa el a témában írt bejegyzésüket, illetve írják meg az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdéseiket a Windows közösségi fórumára.

 

Az üzleti felhasználók számára szélesebb határidőt szabott meg a Microsoft, ők egészen augusztus 12-ig frissíthetik a rendszert. Azoknak, akiknek be van állítva az automatikus frissítés, nem kell tenniük semmit, a Windows frissítéseken keresztül megkapják ezt az update-et is. Akik viszont nem használják ezt az opciót, azoknak le kell tölteni, és maguknak feltelepíteni a frissítést.

 

A frissített változat számos újdonságot kínál, többek között a közvetlen asztalra bootolás lehetőségét, valamint a bekapcsoló és a keresőgomb opciót a Start képernyőn.

 

 

 

Forrás: Techspot.com

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2015 után másodszor rendezik meg Budapesten az ITU Telecom World konferenciát (Europe Telecom-ot rendeztek már itt korábban is). A világ talán legfontosabb nemzetközi infokommunikációs- és távközlési eseménye kormányok és az iparágban érdekelt vállalatok, valamint kis- és középvállalkozások számára nyújt lehetőséget a találkozásra és információcserére. 

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

A Gartner kutatói immár két egymást követő évben is az ESET vállalatát nevezték meg az egyetlen kihívó (Challenger) cégként (a Magic Quadrant for Endpoint Platforms című) éves jelentésükben. A kiberbiztonsági céget végrehajtási képessége és technológiai víziója alapján értékelték a jelentésben. 

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

A napokban tette közé 2019 féléves eredményeit az idén 30 éves, 10 éve tőzsdén lévő Kulcs-Soft. A jelentés alapján legsikeresebb féléves rajtját vette a Cég, 210 MFt adózási utáni eredményt termelve, ami 8%-kal magasabb az előző év azonos időszakához képest.

2019. szeptember 1. 13:27

Átadták az Év Informatikai Vezetője díjat

A hagyományokhoz híven idén is a Vezető Informatikusok Szövetsége (VISZ) éves konferenciáján, az INFOhajón adták át az Év Informatikai Vezetője díjat, valamint a 35 év alatti informatikai vezetők számára 2016-ban alapított Braun Péter-díjat.

2019. augusztus 30. 17:43

A Fujitsu felveszi a harcot a digitális csalás és kalózkodás ellen

A Fujitsu könnyen kezelhető DocumentFlow csalásellenes webalkalmazása blokklánc-technológiával ellenőrzi bármely digitális fájl vagy tartalom – dokumentum, video- vagy hangfájl, kép vagy szinte bármely alkalmazásból származó állomány – érvényességét. A DocumentFlow a Fujitsu szolgáltatásként nyújtott „Flow” blokklánc portfoliójának új tagja – a számlacsalás elleni védekezést segítő InvoiceFlow alkalmazással együtt.

2019. augusztus 26. 13:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás