Bemutatkozott a Yoga 3 Pro PC

Czipperer Dia, 2014. október 13. 12:00

A Lenovo múlt héten több új termékkel is előrukkolt. A két új táblagép mellett PC fronton a YOGA 3 Pro átalakítható masinával bővült a kínálat. 

A Lenovo bemutatta ultravékony 13 hüvelykes, prémium kategóriájú PC-jét. Az átalakítható masina csupán 12,8 milliméter vastag – és 14 százalékkal könnyebb elődjénél, mindössze 1,19 kilogrammot nyom. A könnyű dizájnt a Lenovo több mint 800 acél és alumínium elemből álló óraszíj forgópánt rendszere teszi lehetővé. Áttervezték az eredeti forgópántot, amely olyan rugalmasságot kínál, mint a fém óraszíjak. A forgópánt hat fókuszponttal rendelkezik. 

A 13 hüvelykes, Gorilla Glasszal védett megjelenítővel megáldott készülék QHD+ felbontású (320x1800) kristálytiszta képeket kínál. Az eszköz könnyedén táblagéppé alakítható, de akár a laptop és a táblagép mód mellett sátor, valamint állvány módban is használható.

 

YOGA 3 Pro
 

A készülék lelke egy Intel Core M processzor, a hangzásvilágért pedig Waves Audio technológiájú JBL hangszórók felelnek. Nagyméretű digitális fájlok is gond nélkül tárolhatók rajta, melyet a 512 GB-ig bővíthető SSD tároló tesz lehetővé. Ám nem csak a multimédiás élmény miatt hasznos kis eszköz, munkához is jól használó, hiszen az aksi a 144 Whr. Lítium polimer akkumulátornak köszönhetően több mint 9 órát bír egyetlen töltéssel. 

Szoftverfronton is kapott újdonságot az eszköz. A Harmony névre keresztelt megoldás az alkalmazás és beállítások terén nyújt segítséget. A szoftver az adott tevékenységhez mérten optimalizálja a különféle beállításokat. Például, ha éppen e-könyvet olvasunk, a képernyő fényerejét és színhőmérsékletét a környzeti megvilágításhoz igazítja. Több mint 50 alkalmazásban képes optimalizálni a használatot.

A készülék novembertől lesz kapható a magyar piacon.

 

A vállalat hivatalos sajtóközleményét a következő oldalon olvashatjátok.

Készülékek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Airpods-tisztítókészlet és új Sandberg headset

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50