A Lenovo megkezdi a Windows 10-es PC-k és táblagépek értékesítését

Kütyü Magazin, 2015. július 30. 09:03

A Lenovo megkezdi a Windows 10 operációs rendszerrel telepített új termékek értékesítését. A vállalat egy listán tünteti fel, hogy mely termékek jogosultak a Windows 10-re való frissítésre.

A Lenovo együttműködött a Microsofttal annak érdekében, hogy a Windows 7 SP1 és 8.1 operációs rendszert futtató Lenovo PC-k tulajdonosai számára megkönnyítse a Windows 10-re történő frissítést. A Lenovo ügyfelei itt ellenőrizhetik, hogy termékük frissíthető-e az új operációs rendszerre.

A frissítések július 29-én kezdődnek el. Ha a felhasználó előjegyezte a Windows 10 egy példányát, értesítést fog kapni arról, hogy a kompatibilitási vizsgálat szerint megfelelő felhasználói élményben lesz része, és a Windows 10 már letöltődött a gépére. 

Új Lenovo appok

Annak érdekében, hogy a felhasználóknak az eszközeikkel és operációs rendszereikkel kapcsolatban állandó és egységes tapasztalataik legyenek, gyárilag telepítenek egy sor, a Lenovo által fejlesztett programot. Az új Lenovo Companion 3.0 optimalizáló eszköznek köszönhetően a készülékek csúcsteljesítménnyel futnak, bármikor végrehajtható vele teljes körű ellenőrzés, és jelentést küld arról, hogyan szabadítható fel hely és gyorsítható fel az eszköz működése.

A készülékek vezérlőközpontjaként funkcionáló új Lenovo Settings segítségével könnyedén testre szabhatjuk és módosíthatjuk készülékünk működését. Például tablet módban megváltoztatja a megjelenítést és egyéb beállításokat a tájolástól függően. A felhasználási módtól – például filmnézés vagy e-könyv-olvasás – függően is optimalizálja a beállításokat. A SHAREit lehetővé teszi az ügyfelek számára a gyors fájküldést az eszközök között. A tabletet használók a WRITEit révén bármilyen adatbeviteli mezőbe írhatnak tollal, és a kézírást szöveggé konvertálja a program.

A Tech Word eseményen májusban jelentették be, hogy a Lenovo és a Microsoft közös munkájának köszönhetően integrálódott a Cortana és a REACHit, a Lenovo úttörő alkalmazása, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a többféle eszközön és felhő alapú platformokon tárolt tartalmakat kezeljék, és keresést végezzenek bennük.

A REACHit-tel a Cortana még okosabbá és személyesebbé vált, így a felhasználók korábban elképzelhetetlen módokon találhatják meg tartalmaikat, e-mailjeiket, fotóikat és videóikat. A Cortana és a REACHit  zökkenőmentes, intuitív megoldást kínál a természetes nyelvű és szövegösszefüggés alapú keresésre.

Ez a funkció betaváltozatban ősztől lesz elérhető a Lenovo felhasználók számára. Az Egyesült Államokban és Kínában a www.cortanareachit.com weboldal nyújt segítségét és kínál információkat. Azon felhasználóknak, akik inkább megvárják, amíg a jelenlegi REACHit verzió automatikusan frissül, nem kell sokat várniuk, ez előreláthatóan az év vége felé meg fog történni.

 

Kép: winbeta.org

Hírek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Airpods-tisztítókészlet és új Sandberg headset

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50