X-Tel 7500-as strapamobil a kalandokat kedvelőknek

forrás: Prím Online, 2016. január 19. 15:57

A kihívásokat, szabadtéri tevékenységeket kedvelőknek nem egyszerű megtalálni a megfelelő okostelefont. A legtöbb készülék egyszerűen nem bírja az éles helyzeteket. Az X-Systems, a kültéri és ipari telefonok és táblagépek szakértője azonban megoldást kínál a közelmúltban megjelent X-Tel 7500-as modelljével.

Funcionális, stílusos és megfizethető

 

Vannak olyan emberek, akik masszív életmódot folytatnak, akár munkájuk miatt, akár szabadidejükben. Nekik olyan okostelefonra van szükségük, amely egy kicsit eltér a megszokottól. A szakértők egyetértenek abban, hogy a „normál” okostelefonokat nem arra tervezték, hogy a szabadban is helyt álljanak. Szerencsére megjelent a piacon egy nagyon praktikus, stílusos és megfizethető megoldás a az X-Tel 7500-as modell személyében.

 

Az X-Systems új mobiltelefonja, melyet kifejezetten a kalandokat, kihívást kedvelőknek terveztek, mindhárom előnnyel felruházva érkezik. A modellt úgy alakították ki, hogy szembeszálljon a szabadtéri kihívásokkal.


A vállalat szóvivője elmondta, nagyon izgatottak, hogy bemutathatják X-Tel 7500-as modelljüket, és kíváncsian várják, mit hoz majd a felhasználóknak. Elmondása szerint hisznek abban, hogy a csinos eszközök nagyszerűek, habár lehetne az embereknek egy olyan okostelefonjuk is, amely egyszerre rendelkezik ergonomikus külsővel, és úgy tervezték, hogy ellenálljon minden külső támadásnak.

 

A kérdés csupán az, hogy milyen okostelefont választanál: egyet, amely egy leejtés után összetörik vagy egy olyan modellt, amelynél nem kell aggódni, hogy bármi baja esik, mint például az X-Tel 7500-as modell esetében?

 

A vállalat szerint az X-Tel 750 erőteljes funkciókkal vértezték fel: Hydro IPS HD technológiájú kijelzővel érkezik, amely lenyűgöző látványt nyújt, melynek védelméről a Gorilla Glass 2 gondoskodik. A mobilt továbbá a piacon kapható legerősebb mobilprocesszorral látták el, az ARM Cortex-A7-es dolgozik benne. A készülék fedélzetén a legfrissebb Nucleus Android verzió teljesít szolgálatot.

 

A 3G képes mobil továbbá GPS, MMS, Wifi, Bluetooth, giroszkóp, e-iránytű és dual SIM támogatással érkezik, valamint 8 megapixeles kamerával látta el a gyártó.


 

Az egyszerre innovatív és rendkívüli mobil a legmagasabb minőségű anyagokból és komponensekből tevődik össze, melyeket a gyártó egy ellenálló, Terra IP68/IPX8-as tanúsítvánnyal ellátott házba épített: ez a katonai előírásoknak is megfelel.

 

Szárazföldön és víz alatt is

 

Miért választott az X-Systems az IP68/IPX8-as védelmet? Képzeljük csak el, hogy ha a tengerben vagy egy tóban szeretnénk fürdeni, és magunkkal szeretnénk vinni a telefonunkat is, hogy néhány lenyűgöző víz alatti fényképet készíthessünk. A tanúsítványnak köszönhetően akár 2 méter mélyre is lemerülhetünk a mobillal, és akár 60 percen keresztül is bírja a strapát. És ami még ennél is jobb, hogy a telefon nem csupán vízálló, hanem a sós víznek is ellenáll, valamint az olaj, sár és szappan sem jelent számára kihívást.

A gyártó elmondása szerint az eddigi felhasználói visszajelzések nagyon pozitívak. A mobil a hannoveri CeBIT-en debütált, ahol Németország legnagyobb telekommunikációs szolgáltatójának termékmenedzsere így nyilatkozott a mobilról: „Az X-Tel okostelefon minden okos ipari vállalatnak és vállalkozónak jó indok lesz arra, hogy az alkalmazottainak ne adjon többé iPhone-t vagy Galaxy modellt.”

 

A mobilról bővebb információ a gyártó weboldalán található.

 

Frissítés: a gyártó elárulta, mennyibe is kerül a strapamobil, és hol rendelhető meg. A készülék 399 eurót kóstál, és az alábbi oldalon rendelhető meg közvetlenül a gyártótól. 

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A háborúhoz köthető kibertámadásokat elemzi az ESET

Az ESET közzétette az idei év első harmadára vonatkozó vírusriportját, amely bemutatja az Ukrajnában zajló, az ESET kutatói által kielemzett és elhárított, a háborúhoz köthető kibertámadásokat. Ezek közé tartozik a hírhedt Industroyer malware feltámadása, ami nagyfeszültségű elektromos állomásokat vesz célba.

2022. június 2. 20:15

Ismét a „Megbízható Munkaadók” között az SAP Hungary

Büszkén viselheti az SAP Hungary ezentúl a “Megbízható Munkaadó 2022/23” címet. A cég 21 másik vállalattal együtt a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara pályázatán nyerte el a lehetőséget. A díjat olyan vállalatok kaphatják meg, amelyek példaértékűen gondoskodnak dolgozóik munka- és életkörülményeiről.

2022. május 25. 12:15

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Csapatmunkában is megállják a helyüket a magyar IT-diákolimpikonok – derült ki a hétvégén véget ért Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpia (IIOT) eredményeiből. A Nemzeti Tehetség Program támogatásával, a Neumann Társaság tehetséggondozási programja keretében kiválasztott két csapat tagjai (a Budapesti Fazekas Gimnázium és a miskolci Földes Ferenc Gimnázium diákjai) vettek részt a nemzetközi versenyen Bolognában, amelyen mindkét csapat bronzérmet szerzett.  

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

Amikor Steve Jobs és Steve Wozniak Kaliforniában építette a legelső Apple számítógépeket, Simonyi Endre Magyarországon épített mikroszámítógépet, a hetvenes években pedig az amerikai Homebrew Computer Clubbal (HCC) együttműködve egyengette a számítástechnika útját a vasfüggöny mögött. Érdekességekben bővelkedő életútjáról és az úttörő magyar számítógépépítőkről emlékeznek meg 2022. május 28-án, délelőtt 11 órától 15 óráig a Neumann Társaság szegedi Informatika Történeti Kiállításán, amely Simonyi hagyatékából származó informatikatörténeti műtárgyakkal egészül ki.

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

Stratégiai szövetséggé mélyítette korábbi együttműködését a BDO globális pénzügyi tanácsadóhálózat és a Microsoft techóriás. A nagy nemzetközi tanácsadó és könyvvizsgáló cégek körében példátlan megállapodást május 10-én, Brüsszelben írta alá a két fél. Ennek értelmében a 164 országban és régióban jelenlévő, elsősorban a KKV szektorban erős BDO minden képviselete egységesen a Microsoft üzleti felhőmegoldásait használja, hogy még hatékonyabbá tegye tanácsadói és ügyfelei munkáját.

2022. május 10. 15:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24

Átadták az Országos Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny díjait

2022. június 13. 17:27