X-Tel 7500-as strapamobil a kalandokat kedvelőknek

forrás: Prím Online, 2016. január 19. 15:57

A kihívásokat, szabadtéri tevékenységeket kedvelőknek nem egyszerű megtalálni a megfelelő okostelefont. A legtöbb készülék egyszerűen nem bírja az éles helyzeteket. Az X-Systems, a kültéri és ipari telefonok és táblagépek szakértője azonban megoldást kínál a közelmúltban megjelent X-Tel 7500-as modelljével.

Funcionális, stílusos és megfizethető

 

Vannak olyan emberek, akik masszív életmódot folytatnak, akár munkájuk miatt, akár szabadidejükben. Nekik olyan okostelefonra van szükségük, amely egy kicsit eltér a megszokottól. A szakértők egyetértenek abban, hogy a „normál” okostelefonokat nem arra tervezték, hogy a szabadban is helyt álljanak. Szerencsére megjelent a piacon egy nagyon praktikus, stílusos és megfizethető megoldás a az X-Tel 7500-as modell személyében.

 

Az X-Systems új mobiltelefonja, melyet kifejezetten a kalandokat, kihívást kedvelőknek terveztek, mindhárom előnnyel felruházva érkezik. A modellt úgy alakították ki, hogy szembeszálljon a szabadtéri kihívásokkal.


A vállalat szóvivője elmondta, nagyon izgatottak, hogy bemutathatják X-Tel 7500-as modelljüket, és kíváncsian várják, mit hoz majd a felhasználóknak. Elmondása szerint hisznek abban, hogy a csinos eszközök nagyszerűek, habár lehetne az embereknek egy olyan okostelefonjuk is, amely egyszerre rendelkezik ergonomikus külsővel, és úgy tervezték, hogy ellenálljon minden külső támadásnak.

 

A kérdés csupán az, hogy milyen okostelefont választanál: egyet, amely egy leejtés után összetörik vagy egy olyan modellt, amelynél nem kell aggódni, hogy bármi baja esik, mint például az X-Tel 7500-as modell esetében?

 

A vállalat szerint az X-Tel 750 erőteljes funkciókkal vértezték fel: Hydro IPS HD technológiájú kijelzővel érkezik, amely lenyűgöző látványt nyújt, melynek védelméről a Gorilla Glass 2 gondoskodik. A mobilt továbbá a piacon kapható legerősebb mobilprocesszorral látták el, az ARM Cortex-A7-es dolgozik benne. A készülék fedélzetén a legfrissebb Nucleus Android verzió teljesít szolgálatot.

 

A 3G képes mobil továbbá GPS, MMS, Wifi, Bluetooth, giroszkóp, e-iránytű és dual SIM támogatással érkezik, valamint 8 megapixeles kamerával látta el a gyártó.


 

Az egyszerre innovatív és rendkívüli mobil a legmagasabb minőségű anyagokból és komponensekből tevődik össze, melyeket a gyártó egy ellenálló, Terra IP68/IPX8-as tanúsítvánnyal ellátott házba épített: ez a katonai előírásoknak is megfelel.

 

Szárazföldön és víz alatt is

 

Miért választott az X-Systems az IP68/IPX8-as védelmet? Képzeljük csak el, hogy ha a tengerben vagy egy tóban szeretnénk fürdeni, és magunkkal szeretnénk vinni a telefonunkat is, hogy néhány lenyűgöző víz alatti fényképet készíthessünk. A tanúsítványnak köszönhetően akár 2 méter mélyre is lemerülhetünk a mobillal, és akár 60 percen keresztül is bírja a strapát. És ami még ennél is jobb, hogy a telefon nem csupán vízálló, hanem a sós víznek is ellenáll, valamint az olaj, sár és szappan sem jelent számára kihívást.

A gyártó elmondása szerint az eddigi felhasználói visszajelzések nagyon pozitívak. A mobil a hannoveri CeBIT-en debütált, ahol Németország legnagyobb telekommunikációs szolgáltatójának termékmenedzsere így nyilatkozott a mobilról: „Az X-Tel okostelefon minden okos ipari vállalatnak és vállalkozónak jó indok lesz arra, hogy az alkalmazottainak ne adjon többé iPhone-t vagy Galaxy modellt.”

 

A mobilról bővebb információ a gyártó weboldalán található.

 

Frissítés: a gyártó elárulta, mennyibe is kerül a strapamobil, és hol rendelhető meg. A készülék 399 eurót kóstál, és az alábbi oldalon rendelhető meg közvetlenül a gyártótól. 

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újra keresik az év webshopjait

A szervezők bejelentették, hogy 2022. október 26-án rendezik meg Magyarország egyik legnagyobb e-kereskedelmi eseményét, Az Év Webshopja Konferencia és Verseny rendezvényt. A tíz fős szakmai zsűri és a szervezők már várják azoknak a webáruházaknak a jelentkezését, akik szeretnék ingyenesen megmérettetni magukat a magyar internetes kereskedelmi szakma előtt. A 2017 óta évente megrendezésre kerülő verseny különlegessége, hogy nem a népszerűségről, csupán a szakmaiságról szól. Így tehát a legkisebbektől egészen az óriásvállalatokig bárki beadhatja a pályázatát.

2022. július 8. 18:20

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

Szabó Pétert nevezték ki a Microsoft Magyarország új vezetőjének, aki 2022. július 1-től tölti be a pozíciót és irányítja a Microsoft Magyarország tevékenységét.  

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

Mivel sok szempontból rendhagyó, megrázó, felkavaró, mégis különleges évet írunk 2022-ben - a hazai digitális gazdaság is rengeteg változást, gyorsulást és irányváltást élt meg az év első felében –, ehhez igazodik az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért éves csúcsrendezvénye, a MENTA programja is.

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

A kiberbűnözés határokon átívelő probléma: az ESET telemetriai mérései alapján a kibertámadások száma növekszik, egyre nagyobb arányban az okostelefonokat célozva. A kiberbiztonság egyik globális vezető vállalataként az ESET ezért úgy döntött, hogy vezető technológiáit felhasználva iparágspecifikus megoldásokat hoz létre, melyek hálózati szinten segítenek elhárítani ezeket a fenyegetéseket. A távközlési és internetszolgáltatói iparág számára bemutatott új termékcsomagjuk célja, hogy képesek legyenek teljeskörű védelmet nyújtani fogyasztóiknak.

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

Egyre több webshop szervezi ki Magyarországon csomagjai kezelését - ezt támasztja alá a fulfillment piac tavalyi, 70%-os bővülése. A zászlóshajó Webshippy duplázott, árbevétele megközelítette a 2,4 milliárd forintot.

2022. június 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24