Stratégiai megállapodást kötött a Samsung és az NCR Corporation

forrás: Prím Online, 2016. február 22. 11:22

A Samsung Electronics a mai napon stratégiai együttműködésre lépett a lakossági távközlési technológiák terén világviszonylatban vezető NCR Telekom és Technológiai Csoportjával. A partneri megállapodás értelmében az NCR a Samsung nyomtatópiaci növekedést célzó stratégiáját támogatva menedzselt nyomtatási szolgáltatásainak (MPS) átfogó palettáját nyújtja a Samsung ügyfeleinek világszerte. A szolgáltatások körébe tartozik például a távoli megfigyelés, help desk, a helyszíni hibajavítási támogatás, és a telepítés is.

„Az NCR-rel létrejött együttműködésünk révén ügyfeleink igény szerinti (on demand) rendszerben érhetik el a támogatást, akár munkahelyükön kívül is. A mobil és nyitott platformok használata még nagyobb fokban testre szabható szolgáltatást nyújt, emellett a támogatási szolgáltatás a már létező IT modellekbe is könnyedén integrálható”- mondta el Paul Birkett, a Samsung Electronics európai nyomtatási üzletágának kereskedelemért és marketingért felelős igazgatója.

 

„Napjainkban a vállalatok egységes, globális assistance szolgáltatásokat várnak el a szolgáltatójuktól, amelyeket a munkahelyről és attól távol is igénybe vehetnek” - mondta el Sophia Williams, az NCR Telekom és Technológiai Csoportjának alelnöke és ügyvezetője. „Az együttműködéssel a Samsung a legmagasabb szintű hozzáférhetőséget biztosító, teljeskörű szolgáltatáscsomagot nyújthatja ügyfeleinek, amely a világ bármely részén igénybe vehető. A megállapodás egyszerre nyújtja egy vezető technológiát gyártó- és egy világszínvonalú IT infrastruktúra-szolgáltatásokat és -megoldásokat biztosító partner hátterét Samsung-ügyfeleknek.”- tette hozzá.

 

A Samsung számos helyi partnerprogrammal is rendelkezik, hogy a felhasználóknak további olyan megoldásokat nyújtson, amelyekkel még hatékonyabbá tehetik munkamódszereiket. A lehetőségek a felhőalapú szerverektől kezdve a szolgáltatott szoftver (SaaS) alapú MPS-eken át a fejlett Android alapú multifunkcionális eszközplatformokig terjednek, amelyek megkönnyítik a digitális és a papíralapú információk közti interakciót. 

 

Az együttműködés értelmében az NCR támogatja a Samsung vállalati ügyfeleit üzleti folyamataik optimalizálásában. A Samsung-márka megbízhatóságát az NCR folyamatos, nemzetközi, innovatív, differenciált szolgáltatásai segítik.  A meglévő és új ügyfelek számára több mint 17 000, az NCR által minősített szakértő és a vállalat által üzemeltetett szakszervíz áll rendelkezésre világszerte, ami lehetővé teszi, hogy a Samsung továbbra is kiváló nyomtatási szolgáltatásokat biztosítson a piac számára.  

 

A Samsung korszerű Intelligens Nyomtatás Diagnosztikai Rendszer segítségével a szakszervizek mérnökei egyszerűen, Samsung mobil eszközükön keresztül érhetik el a különböző műszaki szolgáltatással kapcsolatos információkat valamint az SLA-t is. A legfrissebb műszaki adatok szintén könnyedén letölthetők közvetlenül a szervízlést igénylő készülékekről. A Samsung nemzetközi felhőalapú platformja biztosítja a valós idejű adatokat a technikusok számára a problémamegoldás érdekében. A Samsung fejlett technológiájának és az NCR nemzetközi jelenlétének egyedülálló találkozása biztosítja a piacvezető szolgáltatást: a készülékek elsődleges állapotfelmérését és megbízható helyszíni hibajavítását.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48