Stratégiai megállapodást kötött a Samsung és az NCR Corporation

forrás: Prím Online, 2016. február 22. 11:22

A Samsung Electronics a mai napon stratégiai együttműködésre lépett a lakossági távközlési technológiák terén világviszonylatban vezető NCR Telekom és Technológiai Csoportjával. A partneri megállapodás értelmében az NCR a Samsung nyomtatópiaci növekedést célzó stratégiáját támogatva menedzselt nyomtatási szolgáltatásainak (MPS) átfogó palettáját nyújtja a Samsung ügyfeleinek világszerte. A szolgáltatások körébe tartozik például a távoli megfigyelés, help desk, a helyszíni hibajavítási támogatás, és a telepítés is.

„Az NCR-rel létrejött együttműködésünk révén ügyfeleink igény szerinti (on demand) rendszerben érhetik el a támogatást, akár munkahelyükön kívül is. A mobil és nyitott platformok használata még nagyobb fokban testre szabható szolgáltatást nyújt, emellett a támogatási szolgáltatás a már létező IT modellekbe is könnyedén integrálható”- mondta el Paul Birkett, a Samsung Electronics európai nyomtatási üzletágának kereskedelemért és marketingért felelős igazgatója.

 

„Napjainkban a vállalatok egységes, globális assistance szolgáltatásokat várnak el a szolgáltatójuktól, amelyeket a munkahelyről és attól távol is igénybe vehetnek” - mondta el Sophia Williams, az NCR Telekom és Technológiai Csoportjának alelnöke és ügyvezetője. „Az együttműködéssel a Samsung a legmagasabb szintű hozzáférhetőséget biztosító, teljeskörű szolgáltatáscsomagot nyújthatja ügyfeleinek, amely a világ bármely részén igénybe vehető. A megállapodás egyszerre nyújtja egy vezető technológiát gyártó- és egy világszínvonalú IT infrastruktúra-szolgáltatásokat és -megoldásokat biztosító partner hátterét Samsung-ügyfeleknek.”- tette hozzá.

 

A Samsung számos helyi partnerprogrammal is rendelkezik, hogy a felhasználóknak további olyan megoldásokat nyújtson, amelyekkel még hatékonyabbá tehetik munkamódszereiket. A lehetőségek a felhőalapú szerverektől kezdve a szolgáltatott szoftver (SaaS) alapú MPS-eken át a fejlett Android alapú multifunkcionális eszközplatformokig terjednek, amelyek megkönnyítik a digitális és a papíralapú információk közti interakciót. 

 

Az együttműködés értelmében az NCR támogatja a Samsung vállalati ügyfeleit üzleti folyamataik optimalizálásában. A Samsung-márka megbízhatóságát az NCR folyamatos, nemzetközi, innovatív, differenciált szolgáltatásai segítik.  A meglévő és új ügyfelek számára több mint 17 000, az NCR által minősített szakértő és a vállalat által üzemeltetett szakszervíz áll rendelkezésre világszerte, ami lehetővé teszi, hogy a Samsung továbbra is kiváló nyomtatási szolgáltatásokat biztosítson a piac számára.  

 

A Samsung korszerű Intelligens Nyomtatás Diagnosztikai Rendszer segítségével a szakszervizek mérnökei egyszerűen, Samsung mobil eszközükön keresztül érhetik el a különböző műszaki szolgáltatással kapcsolatos információkat valamint az SLA-t is. A legfrissebb műszaki adatok szintén könnyedén letölthetők közvetlenül a szervízlést igénylő készülékekről. A Samsung nemzetközi felhőalapú platformja biztosítja a valós idejű adatokat a technikusok számára a problémamegoldás érdekében. A Samsung fejlett technológiájának és az NCR nemzetközi jelenlétének egyedülálló találkozása biztosítja a piacvezető szolgáltatást: a készülékek elsődleges állapotfelmérését és megbízható helyszíni hibajavítását.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Lenny Kravitz és Marshmello is jön a VOLTra

A Telekom VOLT Fesztivál első fellépői között tucatnyi világsztár szerepel: többek között Lenny Kravitz, Marshmello, Passenger és Yungblud. Idén először jelentős kedvezménnyel diákbérlet is vásárolható, több kemping lesz, amelyek részeként a VOLT VILLAGE fullos szolgáltatásokat ígér, az early bird jegyakcióban pedig minden megvásrolt bérlet után egy fát ültet a VOLT. Aki pedig az idei emlékeket akarja felidézni, az aftermovie-t nézve itt megteheti.

2019. november 27. 10:16

Online sportfogadás a legjobb oldalakon

Számos online fogadóiroda van a piacon, és olykor nem egyszerű eldönteni, melyik is igazán megbízható ezek közül. A Pepebet erre kínál megoldást, és segít eligazodni az online sportfogadás útvesztőjében.

2019. november 20. 15:21

Már készülhetünk a 2020-as Szabadság Szigetére

Érdemes beírni a naptárba: 2020. augusztus 5-én indul az év legjobb hete, a Szabadság Szigetén. Aki a november 14-én déli 12 órától 24 órán át tartó “Szitizen Prime” akcióban vásárol bérletet a jövő évi Szigetre, nem csupán a legolcsóbban válthat hetijegyet, de exkluzív ajándékcsomagot is kap, a környezettudatosság jegyében.

2019. november 13. 11:30

A természetes fény és a beépíthető lámpák

A természetes fény lételemünk, pozitívan hat testi-lelki jóllétünkre. Nincs is szebb egy csodálatos napkelténél, mely beragyog otthonunk ablakán. A reggeli napfény képes az egész napunk hangulatát pozitívan befolyásolni. Viszont az évszakok és az időjárás váltakozása miatt sajnos nem érheti mindig kellő (nap)fény lakásunkat. Ezért is fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a természetes és a mesterséges fények egyensúlyára. 

2019. október 16. 20:46

Az ideális őszi, otthoni program

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

2019. október 16. 15:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás