Nemzetközi versenyen nyert díjat az Okostelefon Akadémia

forrás: Prím Online, 2016. május 17. 12:45

Nemzetközi elismerésben részesült a Telenor Okostelefon Akadémia a marketingszektor fontos seregszemléjeként számon tartott Global Brand Excellence Awardon, mely idén 25. alkalommal díjazta a világ vezető márkáinak előremutató aktivitásait.

A Telenor a BrandTrend márkatanácsadó céggel karöltve készítette el a nyertes pályázatát, amely a vállalat Okostelefon Akadémia rendezvénysorozatát mutatta be a világnak.

 

A nagyközönség 2010-ben még Android Workshop néven ismerkedhetett meg először a Telenor rendezvényével, mely az ország első olyan nagyszabású eseménye volt, amely az okostelefonokért és innovációért rajongó embereknek kínált tartalmas szakértői előadásokat és színes programokat. Megtartva az irányvonalat a Telenor 2012-ben továbbfejlesztette az eredeti koncepciót, és a rendezvény látókörét szélesítve Okostelefon Akadémia néven várta és várja az érdeklődőket az évente több alkalommal is megrendezett közösségi rendezvényén. A névváltást követően az alkalmaként már több száz, összességében több ezer érdeklődőt vonzó eseményen minden okostelefon platformhoz, okoseszközökhöz, mobilinternethez és szélesebb értelemben vett okos-ökoszisztémákhoz köthető innovációkat is bemutattak a rendezvényen.

 

Immáron három éves történelme alatt az Okostelefon Akadémia több alkalommal biztosított helyszínt a legnagyobb mobilgyártók készülék-premiereinek. A hallgatóságot olyan hazai nagyágyúk tisztelték meg előadásukkal mint Polgár Judit Sakk-nagymester, Pintér Róbert, az eNet kutatásvezetője Corvinus Egyetem adjunktusa, Maróy Ákos, az EU Edge alapítója, Ujj Mészáros Károly filmrendező, Koren Balázs blogger, oktatásfejlesztő, Winkler Róbert autós szakújságíró, Dojcsák Dániel az IVSZ tartalom igazgatója, Vinnai Balázs az IND Group alapítója, Szirmai Gergely a Hollywood Hírügynökség bloggere, vagy Faix Csaba, a Prezi regionális pr-vezetője. A rendezvény nyüzsgő expo területén a nagyközönség testközelből olyan hazai fejlesztők és innovátorok alkotásaival ismerkedhetett meg, mint a BME jeltolmács kesztyűje, a Puli Space Project holdjárműve, a Codie robot, az Intel Real Sense technológiája, VR szemüvegek, vagy maga a Google okosszemüvege, a Google Glass és persze számos hazai alkalmazásfejlesztő csapat remekműve.

 

Az Okostelefon Akadémia a Global Brand Excellence Awards versenyen Education kategóriában nyert díjat. Az elismerés előszele lehetett, hogy korábban a technológiai újságírói kör a hazai telekommunikációs szektor leghasznosabb rendezvényének szavazta meg az Okostelefon Akadémiát. A megmérettetésen más kategóriában olyan nagy márkák söpörhettek be elismerést, mint a Coca Cola, vagy a Dell.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Közlekedési Múzeum és a Fortepan képarchívum közös felhívása

A Közlekedési Múzeum és a Fortepan képarchívum közös felhívást tesz közzé az M3-as metróval és annak teljes vonalával kapcsolatos archív anyagok felkutatására. 

2017. november 15. 15:38

Öt tulajdonság, amit eddig biztosan nem tudtál az iPhone X-ről

Home gomb, iPaper Photos, iCloth és Air Pods Ultra… Azt hitted, hogy eddig mindent tudtál az Apple legújabb készülékéről az iPhone X-ről? 

2017. november 15. 15:06

Minden versenyzőnek: sorakozó a startvonalnál!

November 20-án visszatér a klasszikus Hanna-Barbera sorozat vadonatúj verziója a Flúgos Futam a Boomerang csatornán: újra versenybe szállnak mindenki kedvenc versenyzői flúgos autóikkal, hogy megküzdjenek a Világ Legflúgosabb Autóversenyzője címért. Az új Flúgos Futam részek november 20-tól lesznek láthatók a Boomerang csatornán. 

2017. november 7. 12:07

Megállíthatatlan hálózatok: gigabites sebességek jönnek a vezetékes és a mobil technológiában egyaránt

Alig több mint két és fél évtizede, hogy az első internet-adatcsomag megérkezett Magyarországra, ma pedig a korszerű optikai hálózatokkal lefedett területeken már elérhető az akár 1.000 Mb/s-os sebességű vezetékes internet is. 

2017. október 15. 12:17

Így lehet amerikai ügyfeleket elérni egyetlen budapesti óriásplakáttal

A Netlife olyan óriásplakátot tett ki a Graphisoft Parknál, amelyen egy többlépcsős rejtvény volt látható. Több sem kellett az IT szakemberek kíváncsiságánál, és a fénykép máris vírusként terjedt az interneten, hogy ki tudja megoldani a feladványt? Érdekes módon a legelső megfejtő egy Egyesült Államokbeli fiatalember volt, aki a 9GAG-en találkozott a fejtörővel, és ezzel meghívást nyert a cég budapesti irodájába egy pókerpartira.

2017. október 11. 10:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

AJI kártyák ajándékba

2017. november 20. 08:36

25 éves az LG Magyarország

2017. november 8. 15:19

Izmos Smart City felhozatallal jön a 2018-as CES

2017. október 31. 15:04

Már csak 1 hét van hátra az ’Az Év Honlapja’ pályázat lezárásáig!

2017. október 25. 08:38
cloudappsportal.com