Nemzetközi versenyen nyert díjat az Okostelefon Akadémia

forrás: Prím Online, 2016. május 17. 12:45

Nemzetközi elismerésben részesült a Telenor Okostelefon Akadémia a marketingszektor fontos seregszemléjeként számon tartott Global Brand Excellence Awardon, mely idén 25. alkalommal díjazta a világ vezető márkáinak előremutató aktivitásait.

A Telenor a BrandTrend márkatanácsadó céggel karöltve készítette el a nyertes pályázatát, amely a vállalat Okostelefon Akadémia rendezvénysorozatát mutatta be a világnak.

 

A nagyközönség 2010-ben még Android Workshop néven ismerkedhetett meg először a Telenor rendezvényével, mely az ország első olyan nagyszabású eseménye volt, amely az okostelefonokért és innovációért rajongó embereknek kínált tartalmas szakértői előadásokat és színes programokat. Megtartva az irányvonalat a Telenor 2012-ben továbbfejlesztette az eredeti koncepciót, és a rendezvény látókörét szélesítve Okostelefon Akadémia néven várta és várja az érdeklődőket az évente több alkalommal is megrendezett közösségi rendezvényén. A névváltást követően az alkalmaként már több száz, összességében több ezer érdeklődőt vonzó eseményen minden okostelefon platformhoz, okoseszközökhöz, mobilinternethez és szélesebb értelemben vett okos-ökoszisztémákhoz köthető innovációkat is bemutattak a rendezvényen.

 

Immáron három éves történelme alatt az Okostelefon Akadémia több alkalommal biztosított helyszínt a legnagyobb mobilgyártók készülék-premiereinek. A hallgatóságot olyan hazai nagyágyúk tisztelték meg előadásukkal mint Polgár Judit Sakk-nagymester, Pintér Róbert, az eNet kutatásvezetője Corvinus Egyetem adjunktusa, Maróy Ákos, az EU Edge alapítója, Ujj Mészáros Károly filmrendező, Koren Balázs blogger, oktatásfejlesztő, Winkler Róbert autós szakújságíró, Dojcsák Dániel az IVSZ tartalom igazgatója, Vinnai Balázs az IND Group alapítója, Szirmai Gergely a Hollywood Hírügynökség bloggere, vagy Faix Csaba, a Prezi regionális pr-vezetője. A rendezvény nyüzsgő expo területén a nagyközönség testközelből olyan hazai fejlesztők és innovátorok alkotásaival ismerkedhetett meg, mint a BME jeltolmács kesztyűje, a Puli Space Project holdjárműve, a Codie robot, az Intel Real Sense technológiája, VR szemüvegek, vagy maga a Google okosszemüvege, a Google Glass és persze számos hazai alkalmazásfejlesztő csapat remekműve.

 

Az Okostelefon Akadémia a Global Brand Excellence Awards versenyen Education kategóriában nyert díjat. Az elismerés előszele lehetett, hogy korábban a technológiai újságírói kör a hazai telekommunikációs szektor leghasznosabb rendezvényének szavazta meg az Okostelefon Akadémiát. A megmérettetésen más kategóriában olyan nagy márkák söpörhettek be elismerést, mint a Coca Cola, vagy a Dell.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szombati Sziget

Nem kétséges, hogy hétvégén vannak a legtöbben a Szigten. Így volt ez volt is: a legtöbb fesztiválozó ezen a napon töltött a legtöbb időt az idei Sziget fesztiválon.

2017. augusztus 14. 11:52

Képzőművészet és kreativitás a Szigeten

Az ArtZone egy kreatív részleg a Szigeten, ahol legmenőbb művész sulik, művész csoportok és designerek tartanak workshopot. A cél, hogy a látogatóknak tartalmas nappali szórakozásban legyen részük, és az alkotás öröme folyamán előbújjon kreatív énjük.

2017. augusztus 12. 14:43

Izgalmas pihenés a Nokia telefonokkal a Szigeten

Az HMD Global, a Nokia telefonok otthona a Sziget Fesztiválon is megtalálható lesz a legnépszerűbb hazai DJ-kkel, és az új Nokia készülékeket bemutató standjával. Az aktív éjszakai programok után pihenésre vágyó közönséget különleges, marbling testfestéssel, egészséges italokkal és telefontöltési lehetőséggel is várják.

2017. augusztus 9. 15:14

Hív a Sziget, jár a MÁV!

Ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV az augusztus 9-16. között zajló „Sziget Fesztivál 2017” rendezvényre utazóknak. 

2017. augusztus 8. 15:51

Kortárs képzőművészet is vár ránk az idei Szigeten

Divat, kortárs képzőművészet, kreativitás! Ezek a 2017-es ArtZone hívószavai a Sziget Fesztivál legvarázslatosabb helyszínének az idén. Bár az egész Sziget ma már úgy néz ki, mint egy nagy „művészeti tér", szobrokkal, installációkkal különböző funkciókkal rendelkező vagy csak szuperlátványos térelemekkel, a fesztiválon belül van egy, a kreativitásnak és képzőművészetnek dedikált helyszín, az ArtZone, ami az egyik legkedveltebb nappali helyszíneként tér vissza 2017-ben is. 

2017. augusztus 4. 11:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elsőként került magyar cég a nemzetközi HR elitbe

2017. augusztus 4. 13:40

Júniusi vírusriport az ESET-től

2017. július 25. 17:21

A megjósolt trendek felé haladnak a kiberbűnözés idei irányai

2017. július 20. 16:59

Az év CIO-ja pályázat

2017. július 6. 13:48
cloudappsportal.com