A Huawei iskolakezdési akciója: ráadás Color Band A1 okoskarkötő minden P9 Lite vásárláshoz!

A Huawei új okoskarkötője önállóan október elejétől lesz kapható Magyarországon

forrás: Prím Online, 2016. augusztus 10. 15:57

A Huawei legújabb okoskarkötője, a Color Band A1 ugyan csak október elején érkezik a hazai üzletekbe, azonban azok, akik a Huawei P9 Lite-ot választják okostelefonjuknak, már jóval korábban is a készülék szerencsés tulajdonosai lehetnek. A Huawei iskolakezdési akciója keretében ugyanis minden P9 Lite okostelefon vásárlásakor ráadásként kapnak egy Color Band A1-et is, amely nem csupán aktivitás-, hanem UV mérő funkcióval is rendelkezik. A Huawei új okoskarkötője emellett akár 28 napot is kibír töltés nélkül.

A Huawei Color Band A1 izgalmas új funkciókkal érkezik. Az okoskarkötőkben megszokott aktivitásmérés, kalóriaszámlálás és ébresztés mellett a Band A1 képes az UV sugarak mérésére is. A strandoláshoz azonban nem csupán emiatt tökéletes, hiszen a Color Band A1 vízálló készülék, így 1 méter mély vízben 30 percig nyugodtan fürödhetünk, úszhatunk vele, és közben nem kell lemaradnunk a telefonunkra érkezett üzenetekről sem. A Color Band A1 emellett értesít bejövő hívásainkról is.

 

A Color Band A1-et 70 mAh-s akkumulátorral és energiatakarékos Bluetooth 4.2 technológiával szerelte fel a gyártó, amelynek köszönhetően ez az okoskarkötő csaknem egy hónapig kibírja töltés nélkül. 

 

A készülék kompatibilis Android 4.4 és iOS 7.0, vagy ezeknél újabb operációs rendszerrel és Bluetooth 4.1 vagy annál újabb bluetooth-al rendelkező okostelefonokkal. 

 

 

A Huawei emellett nagy hangsúlyt fektetett a designra is. A vékony, kecses okoskarkötő többféle színben lesz elérhető műanyag szíjjal, hogy a felhasználók azt választhassák, amelyik legjobban tükrözi személyiségüket. Az egyszerű, ám elegáns tok pedig strapabíró fémből készült.

 

„Mi a Huawei-nél úgy hisszük, hogy a technológia célja az, hogy egyszerűbbé, szebbé és egészségesebbé tegye az emberek életét, ezért szeretnénk, ha minél többen élnének az általa kínált lehetőségekkel. A Band A1-et is ennek szellemében terveztük meg: ez az új okoskarkötő egy elegáns, kényelmes és hasznos készülék, amely mindenki számára elérhető.” – mondta el Seth Wang, a Huawei Technologies Hungary Fogyasztói Üzletágának Igazgatója. 

 

A Band A1 elérhetősége a Huawei P9 Lite + Color Band A1 promóció keretében: 2016. augusztus 15. és szeptember 4. között, a kiskereskedelmi partnereknél (Media Markt, Extreme Digital, Tesco, Auchan, eMAG, Euronics, BestByte, Notebook.hu, Speedshop, FirstPhone,).

 

A Huawei Color Band A1 önállóan várhatóan október elejétől lesz kapható Magyarországon a kiskereskedelmi partnereknél (Media Markt, Extreme Digital, Tesco, Auchan, eMAG, Euronics, BestByte, Notebook.hu, Speedshop, FirstPhone) fekete, fehér, rózsaszín és türkizkék színben, műanyag szíjjal. A szolgáltatók közül pedig várhatóan a Telekomnál lesz elérhető még ebben az évben.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05