Kingston DC400: adatközpontokra szabott SSD

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 6. 09:29

A Kingston Digital, Inc., a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta a Data Center 400 (DC400) SSD-t, a legújabb nagyvállalati  mozgóalkatrész nélküli meghajtót. 

A DC400 egy belépőszintű üzleti megoldás, amelyet kifejezetten adatközponti használatra, ezen belül különösen azok számára tervezték, akik szeretnék régi rendszerüket gyökeresen megváltoztatni (rip-and-replace). A meghajtó ideális nagy olvasási sebességet igénylő tevékenységekhez, például rendszerbetöltéshez, webes kiszolgálókhoz, alacsony adatsebességű operatív adatbázisokhoz és elemzésekhez – különösen az adatközpontok vegyes munkaterhelései esetében, ahol fontos az élettartam és a megbízhatóság. 

 

Az adatközponti üzemeltetők a DC400 SSD kibővített DRAM-gyorsítótárával magasan tartható az IOPS, így megnövelhetik az olvasási és írási feladatok teljesítményét. Emellett a finomhangolható kapacitáskihasználtság javítja a teljesítményt és az élettartamot, ami különösen fontos az adatközpontok esetében. A nagyvállalati kategóriás firmware csökkenti a késleltetést, és folyamatosan alacsony adathozzáférési időt biztosít a munkaterhelések esetében. Az üzleti szintű megbízhatóság magában foglalja az adatok teljes körű védelmét és a firmware-alapú áramkimaradás elleni védelmet („pFAIL”) is.

 

„A Kingston újgenerációs SATA alapú SSD-je azoknak az adatközpontokat üzemeltető, illetve vállalati felhasználóknak nyújt ideális megoldást, akik egyenletes alkalmazásteljesítményre, a legszigorúbb szolgáltatásminőségi követelményekre és hosszú távú megbízhatóságra vágynak” – mondta Tony Hollingsbee, a Kingston SSD-kért felelős európai, közel-keleti és afrikai üzleti igazgatója.

 

A DC400 SSD 400 GB-os, 480 GB-os, 800 GB-os és 960 GB-os kapacitással kapható.1 A 400 GB-os és 800 GB-os változat teljesítményoptimalizált, azaz magasabb IOPS-értékkel rendelkeznek az  alkalmazásteljesítmény növelése és az alacsonyabb tárolási késleltetés érdekében. A meghajtóhoz 5 éves jótállás2 és ingyenes, napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár. 

 

A „Kérdezze a szakértőt” program keretében a Kingston a piacon egyedülálló értékesítéstámogatás formájában nyújt további segítséget a vállalatoknak és szervezeteknek. Emellett ingyenesen letölthető a Kingston SSD Manager segédprogram, amely alkalmas a meghajtó állapotának és használatának megfigyelésére.

 

 

A Kingston a VMworld 2016 konferencián mutatta be teljes nagyvállalati SSD-termékcsaládját. A DC400 mellett bejelentették a hamarosan elérhető EP2500 PCIe U.2-t, amely a világ leggyorsabb 2,5 hüvelykes SSD-je. Az esemény során az érdeklődők az EP1000 M.2 AIC PCIe NVMe-t is megtekinthették, amelynek különlegessége, hogy NVMe módban egyetlen kártyára csatlakoztatva akár négy, 1 TB kapacitású M.2 PCIe SSD-t is tartalmazhat. 

 

További információért látogasson el a www.kingston.com webhelyre.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09