2 az 1-ben: tanulj és szórakozz a Dell készülékeivel!

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 14. 08:37

A nyári szünet után sosem egyszerű visszarázódni az iskolai életbe, viszont a Dell hasznos funkciókkal ellátott készülékei segítenek ebben.

A legjobb tanulópartner

Számítanak a jó jegyek? Akkor ajánlunk egy okos megoldást! Kompakt méretüknek és kis tömegüknek köszönhetően a Dell Inspiron 5000 2 az 1-ben laptopokat könnyedén magaddal viheted az órákra is. A karcsú, de határtalan lehetőségeket kínáló modell 13 hüvelykes változata elfér akár a kistáskádban is, ám ha rendszeresen több alkalmazást futtatsz egyszerre, akár 15 colos méretben is választhatod. Ha alulmaradtál a konnektoros helyekért folyó versenyben, akkor sem kell kétségbe esned: az akkumulátor  akár több egymást követő előadást is kibír. Sőt, ha épp sötétebb van a teremben, és félhomályban kell jegyzetelned, a billentyűzet háttérvilágítása segítségedre lesz.

 

 

Lakótársnak sem utolsó

A Dell 2 az 1-ben laptopok otthon is jó szolgálatot tesznek. Készíts rajta prezentációt vagy írd meg a beadandódat laptop módban, vacsorakészítés közben pedig használd sátor módban, hogy biztos ne felejts ki egyetlen hozzávalót sem! Az infravörös kamerával és a Windows Hello arcfelismerő szolgáltatással sosem volt még ilyen egyszerű bejelentkezni a gépedbe, így ha egy hosszú nap után kikapcsolódásra vágysz, nézd kedvenc sorozataid kényelmesen - az ágyban! 

 

Ha gamer-szív dobban benned

Ha a te kedved is borús novemberben, próbáld ki a legújabb játékokat az új XPS Towerrel, amit kifejezetten játékosoknak készítettek: ellenállhatatlanul gyors és könnyen bővíthető. Játssz maximum grafikán, az NVIDIA videókártyának nem fog gondot okozni! A gép harc közben is csendes marad, és több, játékkal töltött óra után sem melegedik túl. Ha pedig kipróbálnál valami egészen újat, akkor van egy jó hírünk! Az XPS Tower, párjával, az XPS Tower VR-ral egyetemben VR (virtuális valóság) technológiára is alkalmas, és kompatibilis az Oculus és HTC Vive eszközökkel. Használd a szemüveget és a kontrollereket, és élvezd a lenyűgöző 3D-s játékélményt!

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

10 dolog, amit jobb észben tartani az online kaszinó és sportfogadó oldalakon

Az internet fejlődésével az online kaszinók látogatói az idejük nagy részét a számítógép vagy erre alkalmas okos eszközük képernyői előtt töltik el. Ők döntik el, hogy milyen játékkal, mikor, mennyi tétet feltéve játszanak, a lehetőségek tárháza végtelen. Ezzel együtt azonban nem árt odafigyelni néhány, akár a játékos saját maga által lefektetett alapszabályra, melyek bizonyos keretek közé terelik az online magatartást, természetesen a játékos javait szolgálva.  

2019. szeptember 16. 14:34

Budapesten is megtekinthető az életnagyságú LEGO Technic Bugatti Chiron

Az ikonikus sportautó 1:1 méretarányú, LEGO Technic elemekből épített élethű mását szeptember 16. és 22. között a Westend City Centerben tekintheti meg a magyar közönség. 

2019. szeptember 16. 14:07

Játékkal töltötték munkaidejüket a LEGO gyár dolgozói

Az idei a negyedik alkalom, hogy a LEGO Csoport megrendezte a Play Day nevű dolgozói eseményt, amely során a játékgyártó összes munkatársa világszerte egy feladatot kap: munkanapját töltse játékkal. Nyíregyházán szeptember 6-án mintegy 2700 fő vett részt a programon és adta át magát az önfeledt játék élményének. 

2019. szeptember 14. 09:41

Mosdókból műalkotások - társadalmi felelősségvállalás

Neves színészek, művészek - Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor és Wahorn András - vállalták, hogy vászon helyett mosdókon élik ki alkotókedvüket. A cél, hogy a sajátos műalkotások árverésre bocsátása után a befolyt pénzzel támogassák a Csodavár Űrbázis gyerekjátszótér felépülését.

2019. szeptember 14. 08:43

140 rászoruló gyerek iskolakezdési támogatása

Óriási sikerrel zárult a STRAND Fesztivál jótékonysági akciója. A szervező VOLT Produkció arra kérte a STRAND Fesztiválra érkező fellépőket – hazaiakat és külföldieket egyaránt – hogy dedikáljanak egy-egy aranyhalat, a szervezők pedig minden egyes aláírt aranyhal után egy-egy rászoruló gyerek iskolakezdését támogatják 10-10.000 forinttal az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül. A jótékonysági akció minden elképzelést felülmúlt, hiszen 1.400.000 forintot sikerült összegyűjteniük, amivel 140 rászoruló gyerek iskolakezdését tudták támogatni.

2019. szeptember 8. 09:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás