2 az 1-ben: tanulj és szórakozz a Dell készülékeivel!

forrás: Prím Online, 2016. szeptember 14. 08:37

A nyári szünet után sosem egyszerű visszarázódni az iskolai életbe, viszont a Dell hasznos funkciókkal ellátott készülékei segítenek ebben.

A legjobb tanulópartner

Számítanak a jó jegyek? Akkor ajánlunk egy okos megoldást! Kompakt méretüknek és kis tömegüknek köszönhetően a Dell Inspiron 5000 2 az 1-ben laptopokat könnyedén magaddal viheted az órákra is. A karcsú, de határtalan lehetőségeket kínáló modell 13 hüvelykes változata elfér akár a kistáskádban is, ám ha rendszeresen több alkalmazást futtatsz egyszerre, akár 15 colos méretben is választhatod. Ha alulmaradtál a konnektoros helyekért folyó versenyben, akkor sem kell kétségbe esned: az akkumulátor  akár több egymást követő előadást is kibír. Sőt, ha épp sötétebb van a teremben, és félhomályban kell jegyzetelned, a billentyűzet háttérvilágítása segítségedre lesz.

 

 

Lakótársnak sem utolsó

A Dell 2 az 1-ben laptopok otthon is jó szolgálatot tesznek. Készíts rajta prezentációt vagy írd meg a beadandódat laptop módban, vacsorakészítés közben pedig használd sátor módban, hogy biztos ne felejts ki egyetlen hozzávalót sem! Az infravörös kamerával és a Windows Hello arcfelismerő szolgáltatással sosem volt még ilyen egyszerű bejelentkezni a gépedbe, így ha egy hosszú nap után kikapcsolódásra vágysz, nézd kedvenc sorozataid kényelmesen - az ágyban! 

 

Ha gamer-szív dobban benned

Ha a te kedved is borús novemberben, próbáld ki a legújabb játékokat az új XPS Towerrel, amit kifejezetten játékosoknak készítettek: ellenállhatatlanul gyors és könnyen bővíthető. Játssz maximum grafikán, az NVIDIA videókártyának nem fog gondot okozni! A gép harc közben is csendes marad, és több, játékkal töltött óra után sem melegedik túl. Ha pedig kipróbálnál valami egészen újat, akkor van egy jó hírünk! Az XPS Tower, párjával, az XPS Tower VR-ral egyetemben VR (virtuális valóság) technológiára is alkalmas, és kompatibilis az Oculus és HTC Vive eszközökkel. Használd a szemüveget és a kontrollereket, és élvezd a lenyűgöző 3D-s játékélményt!

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Volt nincs, buli van

Idén a járvány miatt elmaradt a Telekom VOLT Fesztivál, a szervezők azonban nem hagyják magukra a fesztiválhangulatra vágyó fiatalokat. A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

2021. július 22. 12:48

A maximumot várja magától a Team Black Jack

Már csak néhányat kell aludniuk a vitorlássport szerelmeseinek, hogy július 22-én elstartoljon a sportág legendás hazai eseménye, az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj. A versenynek nagy reményekkel vág neki a több évtizedes tapasztalattal rajthoz álló Team Black Jack, mely 2021-ben a Wallis Motor teljes támogatásával törhet a dobogó tetejére. A BMW és a MINI vezető hazai márkakereskedője ebben a csapatban mindent megtalált, amire az üzleti életben értékként tekint: eltökéltséget, kitartást, versenyszellemet és mindenekelőtt győzni akarást. A közös cél: elsőnek lenni.

2021. július 21. 15:59

Töltőkábelek – mi történik, ha megrágta a kutya?

Ma már szerencsére minden eszközhöz, amit tölteni szükséges, tudunk vásárolni extra töltőkábelt, ha esetleg véletlenül elvágnánk vagy megrágná a házi kedvencünk. Találunk a piacon egyedileg az eszközünkre szabott kábelt, de léteznek már univerzális megoldások is.

2021. június 14. 15:56

Megkérdőjezelődött a trójai faló mítosza

A trójai faló legendáját szinte mindenki ismeri: egy gigantikus, fából készült építménybe katonák bújnak, hogy az éj leple alatt kimásszanak a Trója falai mögé bevontatott „ajándékból”, majd társaikat beengedve percek alatt eldöntik a tíz évig húzódó csata menetét. De vajon valóban így történt? Tényleg egy lovat formált az építmény, a valóságban is így dőlt el a csata, vagy mindez csak mítosz? A Viasat History legújabb, A trójai faló rejtélye című dokumentumfilmje 2021. május 23-án vasárnap 21 órától szakértők segítségével igyekszik megfejteni a rejtélyt és felgöngyölíteni Homérosz költeményeinek valódi jelentését.

2021. május 22. 10:31

Jár neked a legjobb! - Nézzük, mi újdonság van a napelem piacán!

Rengeteg újdonságot láthatsz, hiszen a megújuló energia fejlődése nem egyszerűen csak biznisz, hanem egy lehetőség arra, hogy elkerüljük a klímaválságot és megőrizzük a fenntartható, élhető bolygónkat a jövő generációk számára.

2021. május 13. 11:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20