Stílusos megjelenésével és nagy felbontású hangzásával hódít az új Sony NW-A35 Walkman

forrás: Prím Online, 2017. január 6. 11:00

Ezentúl az új Sony NW-A35 Walkman sorozat tagjaival élvezhetjük kedvenc zenéinket, amelyek élénk színeikkel, egyedi megjelenésükkel, könnyű kezelhetőségükkel tökéletesen illeszkednek bármilyen életstílushoz. 

Az A35 kristálytisztán szól köszönhetően a nagy felbontású hang technológiának, valamint az intuitív felhasználói felület és a kiváló minőségű, vezeték nélküli lejátszás gondoskodnak róla, hogy bárhol hallgathatjuk azokat a zenéket, amelyeket igazán szeretünk.

 

Kiváló hangzás útközben

Az új kompakt NW-A35 Walkman tömege csupán 98 gramm, így tényleg bárhová magunkkal vihetjük. A Bluetooth és az NFC technológiák segítségével könnyedén csatlakoztathatjuk külső hangszóróhoz vagy fejhallgatóhoz anélkül, hogy aggódni kellene a zavaró vezetékek miatt. Az NW-A35 és a Sony MDR-100ABN vezeték nélküli NC fejhallgató tökéletes párost alkotnak. 

 

Az NW-A35 nagykapacitású akkumulátora egy töltéssel akár 45 órán át képes lejátszani mp3 formátumú hangfájlokat, nagy felbontású audio esetén pedig akár 30 órán keresztül élvezhetjük a zenét, bárhol is legyünk.

 

 

Kompromisszumoktól mentes hangzás

Bárhová magunkkal vihetjük a lélegzetelállító hangzást az új NW-A35 Walkman-nel. A beépített prémium audio technológiák (köztük az eredeti DSD formátum lejátszás) hihetetlen hangminőséget biztosítanak a zeneszámokhoz. A készülékben öt POSCAP kondenzátor kapott helyet, amelyek az S-Master HX digitális erősítő mellett széles frekvenciatartományban minimalizálják a zajt és a torzítást. Mindemellett az NW-A35-ben található két speciális óraoszcillátor is, amelyek gondoskodnak az optimálisan tiszta sztereóhangzásról, így biztosan nem marad rejtve egyetlen lélegzetvétel, ütem és hangjegy sem.

 

Határtalan tárhely kedvenc zenéinknek

Még könnyebben és gyorsabban válogathatunk a zenék között az NW-A35 Walkman továbbfejlesztett 3.1 hüvelykes érintőkijelzőjével, intuitív felhasználói felületével és dedikált oldalsó vezérlőgombjaival. 16GB-os belső tárhelye és beépített memóriája microSD kártyával tovább bővíthető, így a legnagyobb zenei gyűjtemények is elférnek rajta. Az NW-A35HN Walkman-hez a fent említett funkciók mellett tartozékként jár egy nagy felbontású, digitális zajcsökkentéssel ellátott, fülbe helyezhető fejhallgató is.

 

Az új NW-A35 Walkman 2017. februártól elérhető Európában viridán kék, cinóbervörös, szénfekete, lime sárga és Bordeaux-i rózsaszín színekben.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46