Huawei Band 2 Pro figyeli a felhasználó minden szívdobbanását

Kütyü Magazin, 2017. november 13. 19:01

November 15-től Magyarországon is elérhető lesz a Huawei új okoskarkötője, a Huawei Band 2 Pro. A készülék egész nap figyeli a felhasználó szívritmusát és légzését, éjszakánként pedig az alvás mennyiségét és minőségét is monitorozza, így kiváló partner az egészség megőrzésében és a sportolásban. 

A beépített GPS-szel rendelkező karkötő biztosítja a pontos edzésadatok rögzítését, akkumulátora pedig akár 21 napos folyamatos használatot tesz lehetővé. A vízálló, ergonomikus kialakítású Huawei Band 2 Pro korall és fekete színekben kerül a boltok polcaira. 

A gyártó gondoskodott arról, hogy a karkötő teljes mértékben szinkronizáljon a felhasználó telefonjával, így az üzenetek, fontos értesítések megtekintéséhez nem szükséges elővenni a mobiltelefont, azok nyomon követhetők a Band 2 Pro PMOLED fekete-fehér kijelzőjén is. Ehhez állandó Bluetooth kapcsolat szükséges. Vízálló kialakításának köszönhetően 50 méter mélységig használható, így a medencében végzett gyakorlatokat is kiértékeli a HUAWEI Band 2 Pro professzionális mozgáselemző algoritmusa.

Az okoskarkötőt az edzések állandó partnerének tervezték: a Firstbeat gyártó beépített funkciója a nap 24 órájában ellenőrzi a felhasználó szívritmusát, felméri a véroxigén szintet, és az értékek szerinti edzéstervet készít a megfelelő fizikai terhelés érdekében. A HUAWEI Band 2 Pro emellett fényjelzésekkel is segíti viselőjét az edzés közbeni légzés harmonikus ritmusának meghatározásában. A Truesleep funkció figyeli az alvás különböző fázisait, illetve az alvás mennyiségét és mélységét, majd a begyűjtött adatok alapján a Harvard Medical School által tanúsított tanácsokat ad a felhasználónak. 

A gyártó a terméket 100 mAh teljesítményű akkumulátorral látta el, így egy töltés akár 21 napi folyamatos használatot tesz lehetővé. A karkötő Android 4.4 és iOS 8.0 operációs rendszerrel, 256 RAM belső memóriával kerül kereskedelmi forgalomba november 15-én a kiskereskedelmi partnereknél, fekete és korall színekben, 25 990 Ft-os javasolt bruttó fogyasztói áron.

Készülékek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Airpods-tisztítókészlet és új Sandberg headset

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50