iTunes filmeket is nézhetünk majd a Samsung 2019-es Smart TV-in

forrás: Prím Online, 2019. január 9. 12:30

iTunes filmeket és sorozatokat tesz elérhetővé tavasztól a Samsung a 2019-es Smart TV készülékein, amelyek már az Apple AirPlay 2 támogatást is megkapják. 

A gyártó 2018-as tévéin az újdonságok firmware frissítés után lesznek elérhetők. A Samsung Smart TV-ken debütáló iTunes Filmek és TV-műsorok (iTunes Movies and TV Shows) alkalmazás több mint 100 országban, míg az AirPlay 2 támogatás 190 országban lesz elérhető. 

 

 

A Samsung Smart TV-k új, iTunes Filmek és TV-műsorok alkalmazásával a Samsung vásárlói hozzáférhetnek meglévő iTunes könyvtárukhoz és kedvükre válogathatnak az iTunes Store több százezres film- és sorozatgyűjteményéből, beleértve a 4K HDR filmek széles választékát is. Az iTunes Filmek és TV-műsorok alkalmazás gördülékenyen működik összhangban az olyan Samsung Smart TV szolgáltatásokkal, mint a Universal Guide*, az új Bixby** és a Search***, így a felhasználók zavartalanul élvezthetik a Samsung platform lehetőségeit. 

 

Az AirPlay 2 támogatással a felhasználók az Apple készülékeken található videókat, képeket, zenéket és podcastokat könnyedén szinkronizálhatják Samsung Smart TV-jükkel, beleértve a QLED 4K és a 8K TV-ket, a The Frame, valamint a The Sherif TV eszközöket, és egyéb Samsung UHD és HD modelleket is. 

 

 

A Samsung a tévészegmens meghatározó szereplőjeként a Smart TV-vel a piac egyik legátfogóbb szórakoztató platformját nyújtja a felhasználók számára.  

 

„Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág vezető szereplőivel dolgozhatunk együtt annak érdekében, hogy Smart TV felületeinken tartalmak és szolgáltatások széles skáláját hozzuk el a felhasználók számára – mondta Won-Jin Lee, a Samsung vizuális kijelzők üzletágának ügyvezető alelnöke. – Az iTunes és AirPlay szolgáltatások segítségével több olyan tartalmat, értéket és nyitott platform lehetőséget hozunk el a Samsung TV és Apple felhasználók számára, amely mindenki számára ideális.” 

 

„Izgatottan várjuk, hogy a Samsung Smart TV készülékeken keresztül világszerte még több felhasználóhoz juttassuk el az iTunes és az AirPlay 2 élményt, így az iPhone, iPad és Mac készülékek használói egy újabb felületen, nagyképernyőn élvezhetik a kedvenc tartalmaikat” – mondta el Eddy Cue, az Apple Internetes szoftverek és szolgáltatások üzletágának ügyvezető alelnöke. 

 

_______________

* A szolgáltatás Magyarországon nem, csak adott országokban érhető el.

** A szolgáltatás Magyarországon nem, csak adott országokban érhető el.

*** A szolgáltatás Magyarországon nem, csak adott országokban érhető el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07