Tovább nőtt az érdeklődés a viselhető okoseszközök iránt a HONOR adatai szerint

forrás: Prím Online, 2020. április 25. 16:51

Egy közelmúltban végzett kutatás*  szerint az európaiak 41 százaléka rendelkezik okosórával vagy okoskarkötővel, közülük további 43 százalék használja az eszközt mindennapos sportoláshoz. Az igény a viselhető eszközök iránt Magyarországon és a közép-kelet európai régióban is nő, amit a Honor értékesítési adatai is alátámasztanak.

A Honor a Magyarországot, Csehországot, Lengyelországot és Szerbiát magában foglaló régióban és ezen belül a magyar piacon is jelentős növekedésről számolt be a viselhető eszközök értékesítése kapcsán március 30. és április 14. között a két héttel korábbi adatokhoz képest. A Honor a két hetes időszak alatt kedvezményes áron kínálta több modelljét, melynek során a viselhető eszközök bizonyultak a legnépszerűbb termékeknek, és melyek kereslete a promóciós időszakot követően is élénk maradt.

 

Magyarországon a Honor Band 5 okoskarkötő értékesítése a régiós átlagot meghaladóan nőtt. A Magyarországot, Csehországot, Lengyelországot és Szerbiát magában foglaló régióban 50%-kal több eladást regisztráltak március 30. és április 14. között, míg Magyarországon 70 százalékkal több Honor Band 5-öt adtak el ugyanezen időszak alatt, az ezt megelőző két héthez képest, és továbbra is ez a legkeresettebb termék a Honor kínálatában.

 

A négy országot magában foglaló régió a Honor MagicWatch 2 okosóra értékesítése kapcsán 210 százalékos növekedést könyvelhetett el április első felében.**  Ennek részeként Magyarországon megduplázódott az eladott eszközök darabszáma ugyanezen időszak alatt. 

 

Az okostelefonokat tekintve a Honor 20 Lite értékesítése nőtt a legjobban Magyarországon, ez mintegy 50 százalékos növekedést jelent az előző két hét adataihoz képest.*** 

 

Nemzetközi szinten a Honor saját webshopja, a hihonor.com is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a látogatottsági adatok alapján. A márka 325 millió oldallátogatást****  mért az említett időszak alatt. A hihonor.com a későbbiekben folyamán egyre több európai országban biztosítja majd a közvetlen vásárlás lehetőségét, erről a későbbiekben várható pontos információ. 

 

__________________

* A kutatás 2020 februárjában készült; https://www.hihonor.com/global/all-scenario-intelligent-living-whitepaper/

** Honor értékesítési adatok, 2020. március 30. és 2020. április 15. között, az előző két héthez képest.

*** Honor értékesítési adatok, 2020. március 30. és 2020. április 15. között, az előző két héthez képest.

**** Tengerentúli piacok, a Kínában regisztrált oldallátogatásokat nem számolva.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Huawei bemutatta új aktív zajszűrős fülhallgatóját

A Huawei Technologies Fogyasztói Üzletága bemutatta Freebuds 3i fülhallgatót. A fülekbe ergonómiailag jól illeszkedő új kialakítással és a Teljes Aktív Zajszűrés technológiával érkező készülék kiváló hangélményt nyújt és egyszerűen kapcsolódik más okoseszközökhöz. A felhasználók bármerre is járnak, tökéletes tisztasággal telefonálhatnak, vagy hallgathatnak zenét a Freebuds 3i-vel.

2020. május 31. 16:33

Új HONOR Band 5 Sport okoskarkötő újrahasznosított szíjjal

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy a Honor Band 5 Sport okoskarkötő már Magyarországon is elérhető. Az eszköz csuklón és lábfejen is hordható, így számos sportágat támogat részletes és pontos adatokkal. 

2020. május 22. 15:54

Három új vadkamerát mutatott be az EVOLVEO

Három új vadkamerát, a StrongVision A-t, StrongVision 2GA-t és StrongVision4GA-t hozott a magyar piacra az EVOLVEO, amelyekhez fém védőtok, napelemes panel és a 4GA modellhez tartalék akkumulátor is tartozik kiegészítőként. A könnyen elhelyezhető, hosszú üzemidejű kamera akár 4G/LTE támogatással is választható.

2020. május 20. 15:01

A HONOR számos új termékkel és termékkategóriával bővíti okoseszköz-portfólióját

A Honor okostelefon és okoseszköz márka bejelentette, hogy új termékportfólióval támogatja a hálózatba kapcsolt intelligens eszközök elterjedését, és ezek segítségével egy összekapcsolt világ megalkotását. Az újonnan bejelentett termékek közt megtalálható a Honor MagicBook Pro notebook, a Honor ViewPad 6 táblagép, a Honor Router 3, a HONOR Vision X1 okostelevízió-sorozat, a Honor Choice termékkategórián belül pedig számos háztartási kisgép. 

2020. május 20. 13:35

Vezeték nélküli fülhallgatócsaláddal lép a magyar piacra a Niceboy

Bemutatta HIVE-fülhallgatócsaládját a Niceboy. A cseh gyártó vezeték nélküli modelljeivel (HIVE Drops, HIVE Podsie és HIVE Pods2) lép a magyar piacra, melyek Bluetooth 5.0 atadátvitelt, MaxxBass technológia biztosította hangzást, valamint IPX5-ös vízálló kivitelt kaptak. A fülhallgatók tenyérnyi méretű, USB-C porttal felszerelt töltődobozai azonnali energiaellátást tesznek lehetővé, melyeknek köszönhetően akár egy teljes napon keresztül képesek biztosítani a zenei élményt.

2020. május 19. 15:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás