Látványos megjelenésű Samsung monitorok

Kütyü Magazin, 2020. június 11. 15:23

A Samsung legújabb szemkímélő kialakítású ívelt monitorai, a T55 modellek kiemelkedő felszereltséggel, valamint a munkát és játékot egyaránt segítő funkciókkal érkeznek. Az innovatív 1000R-es ívelt kijelző 75 Hz-es frissítési rátával és FreeSync támogatással biztosítja a látványos megjelenítést. A T55 sorozat tagjai már elérhetők a magyar üzletekben.

A Samsung T55 monitorok elsők között rendelkeznek 1000R-es extrém ívelt kijelzővel, amelyen az emberi szem látóteréhez igazodnak a megjelenített tartalmak, ezzel csökkenti a szem fáradását. Az ívelt kialakítás ideális az összetett munkahelyi feladatokhoz vagy akár az egész játéktér áttekintéséhez, gamerek számára. A felhasználók három méret közül választhatják ki a számukra ideális modellt, hiszen a T55 sorozatban 24-, 27- és 32 colos monitorok is megtalálhatók. 

Az otthoni játékot több egyedi megoldás is segíti a T55 családban. A készülékek Játék módban optimalizálják a színeket, a kontrasztot és a fényerőt, így a világos és sötét jelenetek is jól láthatók lesznek. Mindhárom modell támogatja az AMD FreeSync megoldását, amely egymáshoz igazítja az egyes játékok és a monitor frissítési rátáját, így dinamikus látványt hoz létre, szaggatás nélkül.

 

A hosszútávú, kényelmes használatot segíti a Szemkímélő mód, amely minimálisra csökkenti a monitor kékfény kibocsátását, így a szemek frissek maradhatnak akár a munkanapok végéig is. A Samsung Villódzásmentes technológiája eltűnteti a hagyományos monitoroknál gyakran tapasztalható villódzást a képernyőről, így kevésbé lehet fárasztó a kijelző előtt töltött idő. A kiemelkedő szemkímélő technológiáknak köszönhetően a 24- és 27 colos T55 monitorok is elnyerték a TÜV Rheinland szemkímélő tanúsítványát.    

 

A T55 monitorok teljesítménye és egyedi szemkímélő technológiája letisztult megjelenéssel és praktikus funkciókkal párosul. A minimalista formatervezésű eszközök a három oldalon keret nélküli képernyőnek, a mindössze 7,9 mm-es, Szuper Keskeny kialakításnak és a szövet textúrájú hátlapnak köszönhetően tökéletesen illenek a modern otthonokba és vonzzák a tekintetet egy gaming sarok részeként is. A monitorok széleskörű csatlakoztatási lehetőségeket biztosítanak a beépített HDMI, DP és D-Sub csatlakozókkal, a hangzásért pedig két beépített 5 wattos hangszóró felel, így a T55 külső hangrendszer nélkül is teljes élményt biztosít.  

„A vállalkozások digitalizációjának felgyorsulásával a felhasználók egyre több időt töltenek a képernyő előtt, éppen ezért fontos, hogy olyan eszközöket használjanak, amelyek nem károsítják a látásukat – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – A T55 monitorcsaláddal nem csak a szemkímélő technológiában élen járó termékeket hoztunk el a magyar piacra, az új monitorok kiemelkedő teljesítményre képesek gaming- és munkahelyi perifériaként is.”

 

A Samsung T55 szériájának monitorai már elérhetők Magyarországon. A 24 colos modell 88.900 Ft-os, a 27 colos 99.900 Ft-os, a 32 colos változat pedig 119.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg a hazai üzletekben.

Készülékek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Airpods-tisztítókészlet és új Sandberg headset

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50